GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο έλεος του χιονιά "Νέμο" οι ΗΠΑ...

Από τον Καναδά μέχρι και τη Νέα Υόρκη, οι πολιτείες της Αμερικής έχουν παραδοθεί στο χιονιά "Νέμο" και όλα έχουν παραλύσει. Ο ...

Από τον Καναδά μέχρι και τη Νέα Υόρκη, οι πολιτείες της Αμερικής έχουν παραδοθεί στο χιονιά "Νέμο" και όλα έχουν παραλύσει.
Ο απολογισμός μέχρι αυτή τη στιγμή είναι 4 νεκροί και 500.000 σπίτια χωρίς ρεύμα.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ!!!!!

    Άντρες μην αυτοκτονείτε και αν στράβωσε η ζωή σας, κι αν τα οικονομικά σας ήρθανε ανάποδα, κι αν η ΑΓΙΑ ή η ΠΟΥΤΑΝΑ που έχετε πλάι σας στερείτε την ζωή που είχε πριν, εσείς μην αυτοκτονείτε!
    Έχετε ακούσει ρε Άντρες, που σας μεγαλώσανε γυναίκες μαθαίνοντας σας πως εσείς σαν Άντρες πρέπει να βγάνετε πάντα τα κάστανα από την φωτιά καείτε δεν καείτε, σε αυτήν την οικονομική κρίση για καμιά γυναίκα να αυτοκτόνησε; Ακούσατε για καμιά από αυτές τις Αγίες ή τις Πουτάνες που όταν εσείς γαμιόσασταν για να τα βγάλετε πέρα και αυτές με το μαμαδίστικο, με την πουτανιά και την υστεροβουλία στρέφανε τα παιδιά σας εναντίων σας, γλείφοντας τα, για να τα έχουν με το μέρος τους αν τύχει καμιά στραβή να αποπειράθηκε πραγματικά να αυτοκτονήσει;
    Καμιά τους και ούτε θα το κάνει γιατί έχει τον άντρα της, την τιμή της και το καμάρι της να τα βροντήξει, να τρελαθεί πιεσμένος από τα χρέη να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να φουντάρει, και αυτή περίλυπη χήρα με μαύρα ή χωρίς μαύρα να βλαστημά μέσα της την ώρα και την στιγμή που σας παντρεύτηκε, που δεν παντρεύτηκε ένα κλέφτη, ένα απατεώνα, ένα αγύρτη, να της τα φέρνει ολοζωής παρά παντρεύτηκε ένα που κοίταζε με τίμιο τρόπο να ζήσει και αυτός και η οικογένεια του, και είναι έτσι γιατί αυτή η Αγία ή η Πουτάνα το έβλεπε πως θα φουντάρετε, ήταν γραμμένο στο κούτελο σας, πως τα είχατε παίξει, πως οι αντοχές σας έφτασαν στο τέρμα, και όμως έκανε την πάπια, για να απαλλαγή μια ώρα αρχίτερα από τον ανίκανο, και το μοναστήρι νάναι καλά.

    Άντρες μην αυτοκτονείτε ! Και να πείτε στην ΑΓΙΑ ή στην ΠΟΥΤΆΝΑ που έχετε πλάι σας πως από εδώ και πέρα θα τρώει ξερό ψωμί και ελιές, πως θα πάει στο συσσίτιο, και στα παιδιά σας επίσης να πείτε πως ως εδώ ήτανε τα τελευταίου τύπου κινητά, και να τους πείτε και να τα μάθετε πως η ζωή έχεις δυσκολίες, και δεν θα τους το μάθει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς ΕΝ ΖΩΗ, αυτό που ΔΕΝ σας μάθανε εσάς και νομίζετε πως η αυτοκτονία είναι η λύση του προβλήματος σας, και να πείτε στους δανειστές σας πως αν θέλουν να πάρουν κάποτε τα λεφτά τους πρέπει να κρατηθείτε ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

    ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊΤΕ! Γιατί εσείς που το σκέφτεστε δεν ήσασταν κλέφτης, λαμόγιο, τσανακογλύφτης, άτιμος, αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους ανθρώπους, μπορεί κάπου στην δίνη της ψεύτικης ευμάρειας που ζούσαμε να κάνατε ένα βήμα παρά πέρα για το καλό της οικογένειας σας, αλλά τα πράγματα ήρθαν ανάποδα, και θα ερχόταν ανάποδα όσος καιρός και να περνούσε, γιατί το ΚΡΑΤΟΣ που ζει πέρα από τις δυνατότητες του με δανεικά κάποια μέρα θα χρεοκοπούσε, και εμείς χρεοκοπήσαμε, και σαν Έθνος και σαν κοινωνία και σαν μονάδες, όλοι μας βάλαμε το χεράκι μας στο μέλι, άλλος με το κουταλάκι του γλυκού άλλος με την κουτάλα της σούπας και άλλος με το φτυάρι, αλλά όλοι μας και ο καθένας με τον τρόπο του, αυτόν που τον βόλευε σε συγκεκριμένη στιγμή, τόπο και ώρα, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ! Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    Γι’ αυτό ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ! Με κατεβασμένο το κεφάλι ή όχι σταθείτε στα πόδια σας, βάλτε κανόνες, ξαναρχίστε από χαμηλότερα, από τον πάτο, από τα σκατά, αλλά αρχίσετε και θα δικαιωθείτε, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ Η ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση