GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εκτοξεύονται" τα επιτόκια στα στεγαστικά δάνεια!

Πενθεί η οικογένεια του Ηρακλή και ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς...

Πενθεί η οικογένεια του Ηρακλή και ο ελληνικός αθλητισμός, καθώς...ο Νίνος Τζίκας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.
Πρόκειται για μία σπουδαία μορφή του ελληνικού αθλητισμού που για πολλές δεκαετίες πρόσφερε πολλά στην αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου. Ο Αντώνης Τζίκας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και πολύ γνωστός ως «Νίνο». Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1921, υπήρξε πολυσύνθετος αθλητής του, αλλά και παράγοντας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η αγάπη του για τον Ηρακλή τον οδήγησε στην ίδρυση του Ηρακλή Κηφισιάς όταν πλέον εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα, Από την μεταπολίτευση και τις 30/8/1974 έγινε μέλος της ΕΟΕ (Β΄ και Α΄ Αντιπρόεδρος και από το 1993 έως το 1996 ήταν Πρόεδρος). Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο βόλεϊ και βοήθησε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του.
Ήταν αρχηγός της Ολυμπιακής Αποστολής στη Μόσχα το 1980, με τις πολλές επιτυχίες. Επίσης, ήταν ο μόνος που επισκεπτόταν με την ειδική επιτροπή του τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας με στόχο τη διάδοση του Ολυμπιακού Πνεύματος. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 5/2 στις 13:00 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση