GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιστόριους: "Δεν τσακωθήκαμε.Την σκότωσα κατά λάθος"

Ο Όσκαρ Πιστόριους μέσα από μια ανακοίνωση, που διάβασε ο δικηγόρος του, περιγράφει πώς έφτασε να πυροβολήσει τη σύντροφό του, στη σημερι...

Ο Όσκαρ Πιστόριους μέσα από μια ανακοίνωση, που διάβασε ο δικηγόρος του, περιγράφει πώς έφτασε να πυροβολήσει τη σύντροφό του, στη σημερινή ακρόαση στο δικαστήριο της Πρετόρια, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.
Ο ίδιος δεν μπορούσε να τη διαβάσει, γιατί ήταν ταραγμένος. Άλλωστε, μόλις άκουσε το όνομα Ρίβα, ξέσπασε και πάλι σε λυγμούς.
Στην ανακοίνωση - δήλωση αναφέρεται, ότι το προηγούμενο βράδυ, το ζευγάρι έπεσε για ύπνο γύρω στις 22:00.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 14ης Φεβρουαρίου, άκουσε ένα θόρυβο και "μια αίσθηση τρόμου με συγκλόνισε" τονίζει ο Πιστόριους.
Ήταν σκοτάδι και νόμιζε ότι η Ρίβα Στινκαμπ  ήταν ξαπλωμένη. Δεν άναψε το φως, γιατί φοβόταν, αλλά της φώναξε να καλέσει την αστυνομία. Εκείνη, όμως, δεν απάντησε.
Σύμφωνα με τη δήλωσή του, δεν φορούσε τα προσθετικά του μέλη και ένιωσε "εξαιρετικά ευάλωτος", γιατί ήθελε να προστατεύσει τόσο τη Ρίβα όσο και τον εαυτό του.
Προειδοποίησε όποιον είναι στο μπάνιο να βγει αλλά δεν πήρε απάντηση.  Πυροβόλησε και επιστρέφοντας στο κρεβάτι του, κατάλαβε ότι η σύντροφός του δεν ήταν εκεί. Και τότε "με έπιασε τρόμος. Κλώτσησα την πόρτα  - σε κάποιο άλλο σημείο λέει ότι την έσπασε με ένα ρόπαλο του κρίκετ - και εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή. Πέθανε μέσα στα χέρια μου. Είμαι πολύ θλιμμένος για το θάνατο της Ρίβα" δηλώνει.
Αντιθέτως, η αστυνομία και οι εισαγγελείς, πιστεύουν ότι ο Πιστόριους και η Ρίβα είχαν τσακωθεί, και εκείνη κλείστηκε στο μπάνιο.Εκείνος έβαλε τα προσθετικά του μέλη, περπάτησε 7 μέτρα και πυροβόλησε.
Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση