GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση στήριξης του Μπερλουσκόνι

Την διοργάνωση μιας μεγάλης συγκέντρωσης στήριξης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ετοιμάζει η ιταλική κεντροδεξιά, ανακοίνωσε σήμερα ο γραμματέας...

Την διοργάνωση μιας μεγάλης συγκέντρωσης στήριξης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ετοιμάζει η ιταλική κεντροδεξιά, ανακοίνωσε σήμερα ο γραμματέας του κόμματος Λαός της Ελευθερίας, Αντζελίνο Αλφάνο.
«Παρότι ακόμη δεν ολοκληρώθηκαν τα σχόλια του Τύπου για την προεκλογική εκστρατεία ξαναρχίζει η επίθεση της δικαιοσύνης κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος.
Ο Αλφάνο αναφερόταν σε σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία η εισαγγελία της Νάπολης ξεκίνησε νέα έρευνα σε βάρος του ζάπλουτου πρώην πρωθυπουργού για προσπάθεια εξαγοράς του πρώην γερουσιαστή Σέρτζιο Ντε Γκρεγκόριο το 2006--έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο γραμματέας του PdL δεν προσδιόρισε την ημερομηνία της συγκέντρωσης, αλλά περιορίσθηκε να δηλώσει ότι θα είναι μαζική.
Για «νέα επίθεση των δικαστών» και για «παράλογες και εξωπραγματικές κατηγορίες» έκανε λόγο και η πρώην υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι Μαρία Στέλλα Τζελμίνι.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση