GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσχεση εργασίας στα Χανιά

Κλειστό λόγω επίσχεσης εργασίας των 15 εργαζομένων σε αυτό, είναι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκ...

Κλειστό λόγω επίσχεσης εργασίας των 15 εργαζομένων σε αυτό, είναι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) στα Χανιά.
Οι εργαζόμενοι, που είναι απλήρωτοι επί ενάμιση μήνα, προχώρησαν σε αυτού του είδους την κινητοποίηση ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά και την καταβολή από τον ΕΟΠΥΥ του ποσού που οφείλει επί μια τριετία στο Κέντρο και φθάνει τα 161.000 ευρώ, χρήματα που, όπως υποστηρίζουν, είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιδρύματος.
Σύμφωνα πάντως με τη διευθύντρια του Κέντρου, Αγγελική Καπλανίδου, από τον ΕΟΠΥΥ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι μέχρι την Παρασκευή θα καταβληθεί ποσό 113.000 ευρώ.
Ωστόσο, οι εργαζόμενοι επιμένουν στην κινητοποίησή τους που, όπως λένε, θα συνεχιστεί μέχρι να τους κοινοποιηθούν υπογεγραμμένα τα εντάλματα πληρωμής από τον ΕΟΠΥΥ.
Στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ εξυπηρετούνται 20 παιδιά οι γονείς των οποίων στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση