GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Καρχιμάκη για το Συνέδριο...

Με αφορμή καταγγελίες για τις διαδικασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, o Μιχάλης Καρχιμάκης με επιστολή προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο ζητά διευκ...

Με αφορμή καταγγελίες για τις διαδικασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, o Μιχάλης Καρχιμάκης με επιστολή προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο ζητά διευκρινίσεις αναφορικά με τον μηχανισμό διασφάλισης των κανόνων, καθώς όπως τονίζει «αν δεν απαντηθεί αξιόπιστα αυτό το ερώτημα, τότε πιθανή νοθεία, από κάποιους αμετανόητους, είναι προ των πυλών και προ των καλπών».
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κ. Καρχιμάκη:
Σύντροφε Πρόεδρε
Βρισκόμαστε μπροστά στο πιο κρίσιμο Συνέδριο στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ.
Είναι αυτονόητο, ότι όλοι πρέπει να συμβάλουμε για την καλύτερη προετοιμασία, οργάνωση και αξιοπιστία των εκλογικών διαδικασιών με βάση το καταστατικό μας.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, αλλά και αυτές που προφορικά λαμβάνω από πολλά στελέχη μας σε όλο το Λεκανοπέδιο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής :
Υπάρχει μηχανισμός διασφάλισης – και ποιος είναι αυτός – ότι κάθε μέλος θα ψηφίσει μόνο μία φορά, σε μία οργάνωση, όπως επιβάλλουν οι κανόνες τις δημοκρατίας σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες;
Αν δεν απαντηθεί αξιόπιστα αυτό το ερώτημα, τότε πιθανή νοθεία (από κάποιους αμετανόητους)  είναι προ των πυλών και προ των καλπών.
Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι την κρισιμότητα των στιγμών, την ώρα που η κοινωνία μας παρατηρεί και μας κρίνει.

1 σχόλιο

  1. Αμετανόητος ο "εγκληματίας"
    κηπουρός του Ηλιθίου.. - Επιμένει ο Δρούτσας: Το μεγάλο ψέμα δεν ήταν το "Λεφτά υπάρχουν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση