GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φίμωτρο» βάζει η Κουμουνδούρου

Προσπάθεια να ελέγξει τον δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα στελέχη του κόμματος, με περιορισμό των εμφανίσεων τους στα μέσα ενημέρωσης ...

Προσπάθεια να ελέγξει τον δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τα στελέχη του κόμματος, με περιορισμό των εμφανίσεων τους στα μέσα ενημέρωσης επιχειρεί η Κουμουνδούρου!
Η σχετική απόφαση πέρασε στα ψιλά περιλαμβάνεται όμως στην Πολιτική Απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε στην δημοσιότητα. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκοντας να βάλει φρένο στην πολυγλωσσία του κόμματος-ως γνωστόν κάθε στέλεχος εκφράζει τις δικές του απόψεις-(Κουράκης, Διαμαντόπουλος, Λαφαζάνης) επισημαίνει ότι το Γραφείο Τύπου του κόμματος είναι εκείνο που θα συντονίζει τις παρεμβάσεις των στελεχών.
Όπως μάλιστα διευκρινίζει... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/fimotro-vazei-h-koumoundourou/#ixzz2KGxEx329

9 σχόλια

  1. Και ....λογοκρισία ο Αλεξάκης;;;
    Μα αυτός ωρύεται στα κανάλια εναντίον της ....χούντας που μας κυβερνάει.
    Και τώρα επιβάλλει χούντα στις ....συνιστώσες του;;;;
    Έρε κάτι κωλοτούμπες.
    Έρε κάτι κωλοτούμπες χεχεχεχεχεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E και λοιπόν τι έγινε, σιγά τον πρακτορίστικο λόγο του κάθε ηλίθιου. χεστήκαμε για τον λόγο του περί μακεδονικού και ΙΜΜΊΩΝ, αν αυτά τα έλεγε στους απέναντι και στους δίπλα θα σαπιζε στα μπουντρούμια.ΕΔΏ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:03:00 π.μ

    Υπονοείς ότι ο Σύριζα έχει σε καίριες θέσεις πράκτορες και ηλιθίους;

    Γιατί ο Θεοδωρίδης δεν είναι κανένας περαστικός έξω από την Κουμουνδούρου αλλά εκπρόσωπος του Σύριζα στην Εθνική Επιτροπή γιά τα Δικαιώματα του Ανθρώπου!!!!!!

    Αυτή η περίεργη και ανεξέλεγκτη πολυφωνία του Σύριζα τρομάζει τον μέσο άνθρωπο,και παρ' όλη αυτήν την καταιγίδα που έχει εξαθλιώσει την ελληνική (μην με ...βρίσεις που χρησιμοποίησα την λέξη "ελληνική") κοινωνία,ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΙ η μεγάλη πλειοψηφία του κοσμάκη ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.

    Αντιλαβού αγαπητέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόντιοι: Από πού κι ως πού Έλληνες;
    ----------------------------------
    Οι αυτοαποκαλούμενοι Πόντιοι είναι
    το εκχριστιανισμένο σκέλος της παρακαυκάσιας ιθαγενούς φυλής των Μουσουλμάνων Λαζών που ... αποπέμφθηκε στην Ελλάδα το 1923 βάσει της συνθήκης της Λωζάνης.
    Το δεύτερο και πλειοψηφόν σκέλος των Λαζών παρέμεινε στο Λαζιστάν (Πόντος) επειδή ασπάζεται το Μουσουλμανικό θρήσκευμα.

    Ταυτιζόμενοι φυλετικά με τους Πόντιους, οι Λαζοί αποτελούνε γηγενή λαό της ΒΑ Τουρκίας με Καυκάσια καταγωγή και ιδιάζουσα γλώσσα που μοιάζει με την Γεωργιανή.
    Η ιστορία ουδέποτε ανέδειξε Ελληνοποντιακή εθνότητα.
    Πόντιοι (Λαζοί) κατέφθασαν στην Ιστάνμπουλ τον Σεπτέμβριο του 1955 και έκαναν τις γνωστές καταστροφές, αγανακτισμένοι από την επίθεση στην οικία του Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη.

    Η κατάληψη της Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε από Περσοπόντιους.
    Οι επιμιξίες ποντίων με τουρκικά φύλα ήταν αναρίθμητες.

    του Νάσσου Θεοδωρίδη
    Μέλος Π.Κ. ΣΥΡΙΖΑ
    http://www.facebook.com/nassos.theodoridis


    ΣΗΜΕΙΩΣΗ..τα πρόβατα Σύριζα, όπως το καθημερινό ζώο που βοσκάει εδω.
    ο Χρι.. πούλος
    παρακαλούνται να χλιμιντρίσουν απο
    υπερηφάνια για ...το ΣΚΥΛΙ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,

    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΛΠΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ

    ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Αλέξη άλλαξέ τα όλα»... δηλ. σα να λέμε «Γιωργάκη άλλαξέ τα όλα»...

    Μετά από τη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη, φαντάζομαι ότι ο Αλέξης είναι έτοιμος πια να "παύσει" και άλλους
    Πχ.
    τη συνιστώσα "Οικολογική Παρέμβαση"
    τη συνιστώσα "Κόκκινο"
    τη συνιστώσα Διεθνιστική Εργατική Αριστερά
    τη συνιστώσα του Υμηττού

    τη συνιστώσα του Θόδωρου Παρασκευόπουλου, Μέλους της Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ, που τον Δεκέμβριο χαρακτήριζε, στην Αυγή, το πρόβλημα της Ελλάδος με τα Σκόπια «εθνικιστικό και παράλογο καβγά για την ονομασία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας»

    και τέλος την επική φάτσα, την βουλευτή Γαϊτάνη που πριν 2,5 μήνες έγλυφε τους Σκοπιανούς και αποκαλούσε το συνονθύλευμα τους "Μακεδονία"..!!

    Σιγά την κύρωση που
    παύθηκε από εκπρόσωπος του κόμματος στην Επιτροπή Δικαιωμάτων της Βουλής!
    Ειλικρινής κύρωση θα ήταν η διαγραφή από το κόμμα.
    Το τολμούν;
    Προφανώς όχι.
    Επομένως δεν πείθει κανένα αυτή η τακτική δηλώσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την αποχώρηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη έπειτα από τις δηλώσεις του για τα Ίμια σχολίασε ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

    Τονίζοντας πως οι επόμενοι που θα πρέπει να αποχωρήσουν είναι ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, η Ιωάννα Γαϊτάνη και ο Πάνος Σκουρλέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όχι 9.03 δεν με ενδιαφέρει η άνοδος ή η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε δεν ανήκω στον χώρο του ούτε στον ευρύτερο χώρο του, αλλά με πονά όταν βλέπω ομοιδεάτες μου να τους κακοφαίνεται όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει στο περιθώριο τους περιθωριακούς του. Με τέτοιες σκέψεις καλλιεργείται ο απομονωτισμός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δηλ τι θα κερδίζαμε σαν χώρα,σαν Λαός άν δεν τον έβαζε στο περιθώριο, απολύτως τίποτα. Η αντιπαράθεση φίλε δεν γίνεται με φανατισμούς, γιατί αυτοί οδηγούν στον εμφύλιο ή το λιγότερο στην επάνοδο του πρασινοφρουρισμού (εδώ ροζφρουρισμού).Οι μάζες φίλτατε θέλουν τεχνική και τακτική για να τις κερδίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από γκάφα σε γκάφα ο ΣΥΡΙΖΑ !!!

    Κάποιος τους έχει.. φτύσει εκεί στην Κουμουνδούρου και δε λένε να ησυχάσουν. Η μια μετά την άλλη οι βόμβες σκάνε κι έτσι όπως πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ θα μείνουν από στελέχη αφού θα αποσύρονται το ένα μετά το άλλο επειδή δεν είναι σοβαροί.

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Αμμανατίδου, είχε σειρά σήμερα για να κάνει τη γκάφα της. Φαίνεται ότι δεν άκουσε τον κ. Τσίπρα από την Αμερική που είπε ότι το ευρώ είναι το νόμισμα της Ελλάδας και είναι αδιαπραγμάτευτο. Πήγε λοιπόν στην Π. Τσαπανίδου και επανέλαβε πολλές φορές ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ».

    Ξέρουν τι λένε εκεί στην Κουμουνδούρου; Ξέρουν τι τους γίνεται; Μπορούν να συντονιστούν διότι είναι και αξιωματική αντιπολίτευση;

    Φυσικά, η ΝΔ δε θα άφηνε να πέσει κάτω και αυτό το «φάουλ» του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου σχετικά με τη συνέντευξη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελίας Αμμανατίδου τονίζει:
    «Τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει. Η βουλευτής του Ευαγγελία Αμμανατίδου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επαναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ». Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει. Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση