GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιοβανόπουλος:Το αγροτικό κίνημα δεν ξεγελιέται...

«Το αγροτικό κίνημα δεν ξεγελιέται», τονίζει ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος, αναφορικά με ...

«Το αγροτικό κίνημα δεν ξεγελιέται», τονίζει ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος, αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών.
«Με μισό ντεπόζιτο πετρέλαιο για το τρακτέρ και μια «κλούβα» μπαγιάτικα «θα», το αγροτικό κίνημα δεν ξεγελιέται, όσο οι αγρότες θα επιμένουν για να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους να υπολογίζουν στην πρώτη γραμμή της μάχης τους Ανεξάρτητους Έλληνες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιοβανόπουλος.

2 σχόλια

  1. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι Ασυνάρτητοι ΑΕροψεκασμένοι ...Έλληνες
    δο$$αριάκηδες
    --------------
    Είναι γεγονός.
    Το κάποτε πολλά υποσχόμενο κόμμα του Πάνου Καμμένου βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει τον κύκλο του και μπει οριστικά στο... χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας, μαζί με άλλα κόμματα - πυροτεχνήματα, όπως η Πολιτική Άνοιξη, του Αντώνη Σαμαρά ή το Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών, του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

    Ο Πάνος Καμμένος πόνταρε στο πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων.

    Κέρδισε ψήφους κυρίως από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και το ΛΑΟΣ, που έδειξε να αμφιταλαντεύεται μεταξύ της εθνικής σωτηρίας και της αντιπολίτευσης, στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

    Κατάφερε, κυρίως μέσω των social media, να κερδίσει μεγάλο μέρος ψηφοφόρων, που ήταν φίλα προσκείμενοι στην "δεξιά", αλλά δεν ήθελαν με τίποτα την συντηρητική μνημονιακή πολιτική.

    Όμως, όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει στο planet-greece, ανακατεύτηκε με τα πίτουρα... και τον έφαγαν οι κότες της πολιτικής. Το non paper προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για κυβέρνηση συνεργασίας, στις πρώτες εκλογές, δεν έπεισε ποτέ - ότι δεν το έδωσε - όχι μόνο τους ψηφοφόρους, αλλά ούτε και τα πρωτοπαλίκαρά του μες στο κόμμα, που ένα ένα τον εγκατέλειψαν και τώρα ετοιμάζουν την πολιτική του καταδίκη, δημιουργώντας το αντίπαλον δέος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    Οι πρώην βουλευτές του, και νυν ανεξάρτητοι, προχώρησαν σήμερα στη συγκρότηση φορέα που θα λειτουργήσει ως πρόπλασμα πολιτικού κόμματος. Στο νέο εγχείρημα δεν θα πρωταγωνιστούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ, οι κκ. Χρ. Ζώης, Ι. Μανώλης, Ι. Κουράκο και Ν. Σταυρογιάννης, στηρίζουν, όμως, την προσπάθεια νέων ανθρώπων που ανακοίνωσαν τη δημιουργία φόρουμ που αργότερα θα μετεξελιχθεί σε κόμμα, θα κινείται ιδεολογικά, από το πατριωτικό κέντρο, μέχρι τη λαϊκή δεξιά.

    Μεταξύ των ιδρυτικών μελών, ο πρώην Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης, ο γνωστός για την μήνυση που κατέθεσε για την υπόθεση των CDS Γιώργος Νούλας, ο επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας ενώ υπάρχουν πρόσωπα από πολλούς επαγγελματικούς χώρους, ώστε να καλύπτουν όλο το φάσμα της κοινωνίας, όπως λένε, οι εμπνευστές της προσπάθειας.

    Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εμφανίζεται ως αρχηγός, αν και θεωρείται πολύ πιθανόν να ηγηθεί ο κ. Ζώης, καθώς ο κ. Κ. Μαρκόπουλος, δεν συμμετέχει στη νέα προσπάθεια, τουλάχιστον στην παρούσα χρονική περίοδο.

    Σύμφωνα με το καταστατικό οι σκοποί των «Ελλήνων Πρωτοβουλία» είναι: Ο δημοκρατικός διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων, η κοινωνική και πολιτική ανάπτυξη και έρευνα˙ η ακαδημαϊκή και ερευνητική επεξεργασία ενός πλαισίου προτάσεων για την πραγματική ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας˙ η εκπροσώπηση της Ελλάδος σε διεθνή φόρα με την αξιοποίηση του επιστημονικού προσωπικού. Η διαμόρφωση γεωπολιτικών, γεωοικονομικών, γεωστρατηγικών και γεωπολιτισμικών προτάσεων με στόχο την εξωστρέφεια της Ελλάδος.

    Η διεπιστημονική έρευνα με στόχο τη διαμόρφωση ιδεολογικής πρότασης για την στρατηγική της χώρας σε εθνικά, οικονομικά, αμυντικά - στρατιωτικά και θεσμικά ζητήματα. Η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων ώστε με βάση τα αποτελέσματα αυτών να κατατεθεί επιστημονική πρόταση για την πρωτογενή παραγωγή, την αυτάρκεια της χώρας και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών. Η διαμόρφωση ενός κοινωνικού και οικονομικού μοντέλου κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής με ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα για όλους τους Έλληνες πολίτες και με ευαισθησία απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η συνεργασία με την ομογένεια του εξωτερικού ώστε με την ανάπτυξη κοινών δραστηριοτήτων να δοθεί η δυνατότητα στους ομογενείς να καταθέσουν προς αξιοποίηση και τις δικές τους προτάσεις.

    Στο νέο φορέα θα προσχωρήσουν σταδιακά τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Χρ.Ζώης, Γ.Μανώλης, Κ.Κουράκος, ενώ είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν ο διαγραφείς από τη ΝΔ, Ν.Σταυρογιάννης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κ.Κιλτίδης, αλλά και οι εκλεγέντες στο παρελθόν με τον ΛΑΟΣ, Κ.Βελόπουλος και Π.Μαρκάρκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γκάλοπ.Όσο δεν πέφτουν ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ πολύ, τόσο θα αυξάνουν οι φόροι!!!Όσο είναι ψηλά η ΝΔ στα γκάλοπ, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι φόροι στα ακίνητα μας !

    Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Κι όσο βλέπουν ότι έχουν, ακόμα, ποσοστά στα γκάλοπ, τόσο ψηλότερους φορολογικούς συντελεστές θα βάλουν στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακόμα και στα βοσκοτόπια και στα κοτέτσια !!!
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα ! Θα σε κάνουν να στέκεσαι στις ουρές για συσσίτιο, να ξεπουλάς όσο όσο το σπίτι σου για τα στεγαστικά δάνεια και τα χρέη σου στο Δημόσιο, θα στείλουν τα παιδιά σου μετανάστες!
    Ξύπνα!
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    Αντί να στέκεσαι με υψωμένα τα χέρια, ζητιάνος και επαίτης, όπως μας κατάντησαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας, σκέψου ότι με αυτά τα χέρια τους ψήφισες! Και τώρα με αυτά τα χέρια πληρώνεις, πληρώνεις και δεν έχεις να θρέψεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου.

    Σκέψου ότι σε έχουν εξευτελίσει και σε θεωρούν χαχόλο ότι θα τους ξαναψηφίσεις, ενώ αυτοί έχουν εξασφαλίσει και τα τρισέγγονά τους. Σκέψου και φύγε τώρα από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, γιατί θα σε καταστρέψουν εσένα και τα παιδιά σου, αρπάζοντάς σου υγεία, λεφτά και τα λίγα ακίνητα που απέκτησες από τους παππούδες σου ή με στεγαστικό. Σταμάτα να είσαι ραγιάς των πολιτικών τζακιών. Ακόμα και τώρα αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα και μας δουλεύουν! Ξύπνα, πριν σου πάρουν και τα σώβρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση