GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να προστατέψετε τα μάτια σας

Για να προστατεύσετε τα μάτια σας από ερεθισμούς και ασθένειες είναι σημαντικό να καταναλώνετε τροφές με αντιοχειδωτικά στοιχεία. Η βιταμ...

Για να προστατεύσετε τα μάτια σας από ερεθισμούς και ασθένειες είναι σημαντικό να καταναλώνετε τροφές με αντιοχειδωτικά στοιχεία. Η βιταμίνη C που περιέχεται στο πορτοκάλι...στο μπρόκολο και σε άλλα φρούτα και λαχανικά, η βιταμίνη Ε, που υπάρχει σε λαχανικά, σε ξηρούς καρπούς και το αβοκάντο, αλλά και η λουτεΐνη, που βρίσκεται σεσπανάκι, λάχανο και χόρτα, βοηθούν στην αντικατάσταση των κυττάρων που έχουν υποστεί βλάβη!
Η σωστή διατροφή ενδυναμώνει τα μάτια και βοηθά τη υγεία του οργανισμού.
Αν περνάτε πολλές ώρες της ημέρας μπροστά τον υπολογιστή, τα μάτια σας κουράζονται και αφυδατώνονται.
Για να τα ξεκουράσετε εφαρμόστε τον εξής κανόνα: κάθε 20 λεπτά απομακρύνεται το βλέμμα σας 5 μέτρα μακριά από τον υπολογιστή και για 20 δευτερόλεπτα!
Αυτό συμβάλλει στη μείωση της οπτικής κόπωσης.
Τα γυαλιά ηίου μπορεί να κρύβουν το make-up σας αλλά είναι απαραίτητα χειμώνα-καλοκαίρι, ιδιαίτερα στην ηλιόλουστη χώρα μας!
Ο ήλιος αφυδατώνει την επιδερμίδα και προκαλεί πρόωρη γήρανση!
Επιλέξτε φακούς με μεγάλη απορροφητικότητα για καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία. Μπορεί να πιστεύετε ότι τα μάτια σας είναι υγιή αλλά αυτό μόνο ένας ειδικός μπορεί να το κρίνει.
Βάλτε στο ετήσιο πρόγραμμα σας μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο, ιδιαίτερα αν φοράτε γυαλιά ή φακούς επαφής.
Η πρόληψη μπορεί να σας "σώσει" από συνήθεις ασθένειες όπως γλαύκωμα και να βοηθήσει να διατηρήσετε την υγεία των ματιών σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση