GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουπακιώτης: Ανατρίχιασα όταν είδα τις φωτογραφίες

Ρουπακιώτης: Ανατρίχιασα όταν είδα τις φωτογραφίες «Ανατρίχιασα και απογοητεύτηκα όταν είδα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων. Ανατρίχιασ...

Ρουπακιώτης: Ανατρίχιασα όταν είδα τις φωτογραφίες
«Ανατρίχιασα και απογοητεύτηκα όταν είδα τις φωτογραφίες των συλληφθέντων. Ανατρίχιασα όταν έβλεπα φωτογραφίες με πρησμένα μάτια και χείλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης σε δηλώσεις του στον Αlpha 989.
 «Από την άλλη πλευρά», παρατήρησε,  «και δεν πάω να ισορροπήσω το λόγο μου, όταν γίνεται μια συμπλοκή με κάποιους που κρατούν καλάσνικοφ δε μπορεί ο ένας να κρατάει λουλούδια. Είναι από τη φύση τους βίαιες αυτές οι συμπεριφορές»
Πηγη: enikos.gr

6 σχόλια

  1. Η ιστορία του γιατρού από την Κοζάνη που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές και ξυλοκοπήθηκε άγρια.

    Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη του γιατρού Κ.Κ. από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, η απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία ο γιατρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.
    Ο όμηρος είχε αρχικά την ίδια αντιμετώπιση με τους δράστες ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής και κρατήθηκε με χειροπέδες. Ωστόσο στη συνέχεια τον απελευθέρωσαν και ο γιατρός δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους γιατρούς γιατί έσωσαν τη ζωή του.

    Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των τρομοκρατών οι οποίοι αναζητούσαν όχημα για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό.
    Το βρήκαν στην Καστανιά Ημαθίας και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να βγει από το τζιπ του.
    Εκείνη την ώρα ο γιατρός μιλούσε στο κινητό του και άθελά του ο συνομιλητής του έγινε αυτήκοος μάρτυρας της ομηρίας. «Μη με πυροβολήσετε» φώναζε ο γιατρός πριν τον βάλουν με το ζόρι στο βαν τους οι τρομοκράτες.

    Οταν η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το βαν στο κέντρο της Βέροιας εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές αφού προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι τρομοκράτης ο γιατρός πήγαινε προς το μέρος των αστυνομικών την ώρα που οι δράστες προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την αντίθετη πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. εδώ βέβαια για τον ΟΜΗΡΟ_______
    ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ

    ΜΟΚΟ..ΟΙ Π Ο Υ Σ Τ Η Δ Ε Σ
    ναρκωμανείς αλκοολικοί
    τα ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ αρχιδια του Κεράτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους η ελληνική αριστερά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο : ληστές τραπεζών.
    Δεν είναι μόνο ο εγγονός πλούσιου κομμουνιστή του δολοφόνου με το σφυρί αλλά και ο "ευρηματικός" όπως έλεγαν διαδηλωτής τοξοβόλος και η οικογένεια Μπουρζούκου (πατέρας και αδελφή του συλληφθέντα μέρτυρες υπεράσπισης στη δίκη των Πυρήνων.

    Άξιοι συνεχιστές των φρουρών της πορείας θανάτου τύπου Μπαταάν το Δεκέμβρη 1944 των ομήρων για τα Κιούρκα που άφηναν να φύγουν όσοι όμηροι τους δωροδοκούσαν και βεβαίως πρωταγωνιστές του νεότερου Δεκεμβρίου 2008 της μεγάλης φωτιάς και πλιατσικολόγοι καταστημάτων του κέντρου των Αθηνών.

    Μην τα λέτε όμως αυτά διότι
    είστε ...νεοναζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Κουρδιστό ΜΟΥΝΙ, ανοιχτε κώλε
    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ Σ Κ Ρ Ο Φ Α.
    ------------------------
    «Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε...»

    Καρέ καρέ η ομηρεία του οδοντιάτρου στο Βελβεντό

    Μάρτυρας της συγκλονιστικής απαγωγής του 27χρονου οδοντογιατρού, Κ.Κ., από τους ένοπλους δράστες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό, έγινε συνομιλήτριά του, που έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του ακουστικού του τηλεφώνου...

    «Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε», άκουσε τον οδοντογιατρό να φωνάζει με τρεμάμενη φωνή και αμέσως έκλεισε η συνομιλία, καθώς του έπεσε το hands free του κινητού του τηλεφώνου από τα χέρια.

    Ο 27χρονος οδοντογιατρός, όπως αναφέρει το Έθνος, ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής από την Κοζάνη για τη Θεσσαλονίκη, όπου διδάσκει ως λέκτορας στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Πάντα επιλέγει τη διαδρομή μέσω της Καστανιάς, επειδή του αρέσει η θέα.

    Στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής έκανε μια στάση για να απολαύσει το τοπίο και να καπνίσει ένα τσιγάρο.
    Τότε ήταν που εμφανίστηκαν μπροστά του οπλισμένοι σαν αστακοί μια ομάδα νεαρών που έβγαιναν από το βαν και φαινόταν να μην τελειώνουν.

    Στο βαν επέβαιναν εφτά από τους δράστες -ο όγδοος, ο Δημ. Πολίτης, είχε φύγει με το μετασκευασμένο σε ασθενοφόρο φορτηγάκι- και σχεδόν όλοι βγήκαν έξω κρατώντας όπλα στα χέρια. «Ακολούθησέ μας και ήσυχα. Μην κάνεις καμία κίνηση να τηλεφωνήσεις, δεν θα σε πειράξουμε», φέρεται να του είπαν οι δράστες.

    Τον έβαλαν με τη βία στο βαν, επιβιβάστηκαν σε αυτό και οι τρεις που συνελήφθησαν τελικά στη Βέροια -οι Γ. Μιχαηλίδης, Α. Μπουρζούκος, Ν. Ρωμανός-, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις διέφυγαν με το λευκό Toyota Urban του οδοντογιατρού. Επειδή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου υπήρχε παιδικό καρεκλάκι που έπιανε χώρο, ένας από τους δράστες στοιβάχτηκε στο πορτ-μπαγκάζ, ενώ όταν αναχώρησε το βαν με κατεύθυνση τη Βέροια, το Ι.Χ. του οδοντογιατρού παρέμενε στο σημείο και έτσι είναι άγνωστο το προς τα πού κατευθύνθηκε.

    Οι δράστες της απαγωγής είχαν συνέχεια μαζί τους τον όμηρο, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών, κατά τη συμπλοκή στη Βέροια, κινήθηκε για να ξεφύγει προς την πλευρά των αστυνομικών. «Είμαι γιατρός, με λένε Κ.Κ., είμαι γιατρός με λένε Κ.Κ.», φώναζε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν με περιπολικό μόνο του -ενώ με άλλα οχήματα μεταφέρθηκαν οι δράστες της ληστείας και της απαγωγής- στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητά του.


    Επιτέλους η ελληνική αριστερά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο : ληστές τραπεζών.
    Δεν είναι μόνο ο εγγονός πλούσιου κομμουνιστή του δολοφόνου με το σφυρί αλλά και ο "ευρηματικός" όπως έλεγαν διαδηλωτής τοξοβόλος και η οικογένεια Μπουρζούκου (πατέρας και αδελφή του συλληφθέντα μέρτυρες υπεράσπισης στη δίκη των Πυρήνων.

    Άξιοι συνεχιστές των φρουρών της πορείας θανάτου τύπου Μπαταάν το Δεκέμβρη 1944 των ομήρων για τα Κιούρκα που άφηναν να φύγουν όσοι όμηροι τους δωροδοκούσαν και βεβαίως πρωταγωνιστές του νεότερου Δεκεμβρίου 2008 της μεγάλης φωτιάς και πλιατσικολόγοι καταστημάτων του κέντρου των Αθηνών.

    Μην τα λέτε όμως αυτά διότι είστε ...νεοναζί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μην τα λέτε όμως αυτά διότι
    είστε ...νεοναζί"
    -Όχι, πούστηδες με την κακή έννοια είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ!

    Που έχει ξανακουστεί εγκληματίες να κακομεταχειρίζονται προκειμένου να βγάλουν στην φόρα τα ανομολόγητα?
    Κύριε Δένδια είναι λαϊκό αίτημα όταν συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί σας εγκληματίες να μην τους κακομεταχειρίζονται προκειμένου να ομολογήσουν, πράξεις ή συνεργούς…
    .
    Σύμφωνα με αυτό το αίτημα, όποιος έχει συληφθεί για παιδεραστία να του πηγαίνουν στο κελί του στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ανήλικα παιδιά και αυτά να τον «εξαντλούν» μέχρι λιποθυμίας και τότε ο ανακριτής ή η ανακρίτρια και να του παίρνει την ομολογία του.

    2) αν κάποιος συληφθεί για φόνο και η αστυνομία πιστεύει ότι έχει διαπράξει και άλλους φόνους να του πηγαίνουν στο κελί του στο HILTON δέκα νταλικέρηδες, οι οποίοι θα έχουν ελευθέρας στο εστιατόριο, και να τον υποχρεώνουν να τους σκοτώσει όλους με ένα μαχαίρι με λάμα ενός χιλιοστού η οποία δεν θα κόβει «ούτε νερό», έτσι ακόμη και αυτός ο κακός, ανάλγητος κακοποιός πριν «σκοτώσει έναν θα έχει αγανακτήσει, θα έχει καταρρακωθεί ψυχικά και σωματικά, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια θα έχουν να κάνουν εύκολη δουλειά, ομολογία στο πιάτο!

    Επόμενο, εάν κάποιος συλληφθεί για τρομοκρατία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στην Σαντορίνη σε ενοικιαζόμενο σπίτι ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και εκεί να τον/την ταΐζουν μέρα νύχτα λιαστή ντομάτα και σοκολάτες, και να τον ποτίζουν Σαντορινιό κρασί, , πέρα από τρεις μέρες δεν θα αντέξει, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια δεν θα κουραστούν για την ομολογία.

    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για μαστροπεία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που αυτό θα είναι ένα γήπεδο μπάσκετ θα το γεμίζουν άντρες και γυναίκες με ένα μόνο κρεβάτι, όπου θα τον/την υποχρεώνουν να φτιάξει ζευγάρια σύμφωνα με τα γούστα τους και να περάσουν όλα από το μοναδικό αυτό κρεβάτι με την ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ τους, και αυτός/αυτή να παρακολουθεί άγρυπνος/άγρυπνη μέρα νύχτα, έτσι αποκαμωμένο/η ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που θα τον/την αναλάβει θα έχουν εύκολη δουλειά, θα τα μάθουν όλα χαρτί και καλαμάρι.

    Επόμενο, αν κάποιος συληφθεί για γκαζάκια, εκρήξεις ανατινάξεις, να τον/την πηγαίνουν σε ένα παλιό νταμάρι και εκεί να τον/την εφοδιάζουν με τεράστια ποσότητα δυναμιτών και με την εντολή ασταμάτητα και χωρίς να κοιμηθεί, κομματάκι κομματάκι, σε καμιά έκρηξη να μην χρησιμοποιηθεί παραπάνω από ένα « μασούρι» δυναμίτη, να κάνει το νταμάρι πίστα αεροδρομίου έτοιμη να προσγειωθεί αεροπλάνο, σίγουρο είναι πως σε έξη το πολύ ώρες θα φωνάζει αποκαμωμένος/η ΦΕΡΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!

    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για ληστείες σε σπίτια να τον/την πηγαίνουν σε μια πολυκατοικία 60 διαμερισμάτων και εκεί να τον υποχρεώνουν να τα διαρρήξει όλα και να φορτώνετε τα κλοπιμαία από το ένα στο άλλο διαμέρισμα και όλα αυτά σε δεκαπέντε λεπτά της ώρας, σίγουρα θα «τα φτύσει» όσες προσπάθειες και να κάνει δεν θα τα καταφέρει, έτσι ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που δεν θα κουρραστούν καθόλου θα πάνε μετά το πέρας της ανάκρισης στο σπιτάκι τους χαμογελαστοί χαμογελαστοί.

    Επόμενο, εάν κάποιος ή κάποια έχει συληφθεί για αρπαγή τσαντών να τον πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στο ATHENS PLAZA και εκεί στους τοίχους του δωματίου σουίτας να έχουν καρφωμένες εκατοντάδες τσάντες γεμάτες κέρματα, και να τον υποχρεώνουν να τις κατεβάσει όλες και συγχρόνως να τις φορτώνετε, έτσι δεν θα αντέξει το βάρος τους και όπως οι αμαρτωλοί στην Αποκάλυψη του Ιωάννη φώναζαν να έρθει ο θάνατος να τους ελευθερώσει από τα βάσανα, έτσι κι αυτός θα φωνάζει να έρθει ο ανακριτής ή η ανακρίτρια να ομολογήσει ότι κι αν έκανε από παιδί μέχρι εκείνη την στιγμή!
    Κύριε Δένδια νομίζω ότι σας έδωσα ένα οδηγό για το πώς πρέπει να ενεργούν με εντολή σας οι αστυνομικοί έτσι δεν θα έχουμε φωνές ότι η αστυνομία κακομεταχειρίστηκε κανέναν, από τους κουλτουριάρηδες, που ίσως θέλουν την αστυνομία να ενεργεί σύμφωνα με τα παραπάνω.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ «ΑΓΓΙΖΕ» ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση