GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεφαλογιάννης: Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα DNA...

«Έχω πει και θετικά πράγματα για τον κ. Στουρνάρα», ανέφερε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, απαντώντ...

«Έχω πει και θετικά πράγματα για τον κ. Στουρνάρα», ανέφερε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αντίδρασή του όταν ο υπουργός Οικονομικών καταλόγισε ευθύνες και στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για τα σημερινά προβλήματα της οικονομίας.
«Έχω κι εγώ, ως οικονομολόγος μια άποψη. Τις ευθύνες θα τις καταλογίσει η ιστορία, να δούμε τη δημιουργία για το μέλλον κι εκεί θα είμαστε σύμμαχοι με τον κ. Στουρνάρα», τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.
Σε ερώτηση αν οι υπουργοί Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης συγκεντρώνουν τα βέλη των κομμάτων επισήμανε ότι «κανείς δεν είναι ευτυχής αν είναι υπουργός Οικονομικών ή Δημόσιας Τάξης. Σε κρίσιμα υπουργεία υπάρχουν δυσκολίες, ενδεχομένως και αστοχίες».
Ο κ. Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε το μέτρο της επιστράτευσης απεργών «ακραίο», αλλά πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα είναι η χώρα με τις περισσότερες γενικές απεργίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
«Εκτός από τα αιτήματα των ναυτικών υπάρχουν και τα νησιά που πρέπει να εξυπηρετηθούν», επισήμανε και καταφέρθηκε εναντίον των επαγγελματιών συνδικαλιστών.
Για τις κινητοποιήσεις των αγροτών είπε ότι «έχουμε αλλάξει αιώνα», αναγνώρισε ότι έχουν προβλήματα, όμως σημείωσε ότι «η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και πρέπει να τον κερδίσει». Υπογράμμισε ότι οι αγρότες δείχνουν ωριμότητα, η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και θα βρεθεί λύση για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να γίνει ευρωβουλευτής σχολίασε: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω. Είμαι ευτυχής που είμαι βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ και με εξέλεξαν γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος».
Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι «μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο,  θα γίνει το συνέδριο της Ν.Δ στο οποίο θα αποφασιστούν αλλαγές στις δομές του κόμματος».
«Δεν έχει οριστεί ακόμα ο τόπος διεξαγωγής του συνεδρίου και η πρόταση για τη Θεσσαλονίκη "παίζει" για συμβολικούς λόγους, ως πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή», ανέφερε.
Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τις παρακαταθήκες του και είπε χαρακτηριστικά: "Πρόβλημα DNA δεν έχει η παράταξη της Ν.Δ ".
Σε ότι αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 απέφυγε να αναφερθεί σε πρόσωπα που θα στηρίξει η Ν.Δ., αλλά σημείωσε ότι είναι «έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο και γι αυτό θα ενισχύσει τον τομέα της αυτοδιοίκησης στο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση