GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-Η απάντηση του ΜEGA στον Κασιδιάρη...

Βίντεο-Η απάντηση του ΜEGA στον Κασιδιάρη Στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χαρακτήρισε "φαντασιόπληκτο" τον ανταποκριτή του MEGA ...

Βίντεο-Η απάντηση του ΜEGA στον Κασιδιάρη
Στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χαρακτήρισε "φαντασιόπληκτο" τον ανταποκριτή του MEGA στο Βερολίνο, απάντησε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός με νέο ρεπορτάζ.
«Ο φαντασιόπληκτος δημοσιογράφος του εν λόγω σταθμού ανακάλυψε ακόμα και... ταξίδι στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Γερμανία και σύλληψή του στο αεροδρόμιο από τις γερμανικές αρχές. Οι άνθρωποι είναι καλύτερο να παρατήσουν τη δημοσιογραφία (αν πιστεύει πλέον κανείς ότι είναι δημοσιογράφοι και όχι άθλιοι προπαγανδιστές) και να ασχοληθούν με το αστυνομικό μυθιστόρημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου, αναφερόμενος στο ρεπορτάζ του MEGA αναφορικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν μέλη της Χρυσής Αυγής να ποζάρουν με Γερμανούς νεοναζί της οργάνωσης Freies Netz Süd.
Ο ανταποκριτής του MEGA, Παντελής Βαλασόπουλος, τόνισε απόψε ότι η ίδια ιστοσελίδα της οργάνωσης Freies Netz Süd, αναφέρει ότι επρόκειτο όχι για απλό μέλος της Χρυσής Αυγής, αλλά για βουλευτή του κόμματος.
"Ενδιαφέρουσα ήταν και η εμπειρία που έζησε Έλληνας βουλευτής (σ.σ. εννοεί της Χρυσής Αυγής) στο παρελθόν κατά την επίσκεψή του στην Γερμανία. Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, οδηγήθηκε από δύο "κομισάριους" της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας σε ένα δωμάτιο ανακρίσεων...", σημειώνεται, σύμφωνα με το MEGA στην εν λόγω ιστοσελίδα.
Ο ανταποκριτής του MEGA, απαντώντας στον Ηλία Κασιδιάρη-ο οποίος δήλωσε ότι αρχικά είχαν ενημερωθεί ότι επρόκειτο για Γερμανούς δημοσιογράφους και στη συνέχεια έμαθαν ότι ένα εξ αυτών ήταν εκλεγμένος σε τοπικό κοινοβούλιο-τόνισε όχι μόνο δεν επρόκειτο για δημοσιογράφους αλλά έχουν και καταδικαστικές αποφάσεις στην πλάτη τους.

Δείτε το βίντεο από το MEGA



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση