GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή των exit polls! Παίρνει κεφάλι ο Μπερλουσκόνι;...

Οι προβολές δυο εταιρειών μεταβάλλουν σημαντικά την εικόνα των ποσοστών των ιταλικών κομμάτων και συμμαχιών, σε ό, τι αφορά την Γερουσία....

Οι προβολές δυο εταιρειών μεταβάλλουν σημαντικά την εικόνα των ποσοστών των ιταλικών κομμάτων και συμμαχιών, σε ό, τι αφορά την Γερουσία.
Βάσει των προβολών αυτών, που βασίζονται σε πραγματικές ψήφους (εταιρίες Tecne και Piepoli) η κεντροδεξιά συμμαχία φέρεται να εξασφαλίζει το 31,6% η κεντροαριστερή το 29,4%, το κίνημα Πέντε αστέρων του Μπέπε Γκρίλο το 24,9% και η λίστα του Μάριο Μόντι το 9,6%.
Τα Instant Poll, βάσει τηλεφωνικών συνεντεύξεων, παρουσίαζαν αντιθέτως ουσιαστικό προβάδισμα της κεντροαριστεράς, τουλάχιστον τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων.
Σχολιάζοντας τα στοιχεία αυτά, που όμως μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν αργότερα, όταν προχωρήσει η καταμέτρηση, εκπρόσωποι της κεντροδεξιάς όπως ο Γκαετάνο Κουαλιαριελό και της κεντροαριστερός Ενρίκο Λέτα αναφέρθηκαν στο ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης ευρέος συνασπισμού (κεντροαριστερά, συντηρητικοί, δυνάμεις προσκείμενες στον Μόντι) για να αποφευχθεί νέα προσφυγή στις κάλπες.
Βάσει των στατιστικών προβολών, την κρίσιμη περιφέρεια της Λομβαρδίας φέρεται προς το παρόν ότι κερδίζει στην ψηφοφορία για την γερουσία η κεντροδεξιά.

4 σχόλια

  1. γουσταρω αυτη θα ειναι η τιμωρια των ευρωπαιων ηγετων που δεν ηξεραν τι γινοταν στην ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γουσταρω αυτη θα ειναι η τιμωρια των ευρωπαιων ηγετων που δεν ηξεραν τι γινοταν στην ΕΛΛΑΔΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο Ελληνες στο γένος στις στρατιωτικές σχολές ζητούν 85 βουλευτές της ΝΔ !

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΞΟΜΟΙΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ; ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ; ΟΥΑΙ, ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ 25%, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ...ΑΓΥΡΙΣΤΟ ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ! Ο ΜΟΝΤΙ, ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ. ΣΤΟ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ ΕΔΙΝΑΝ 16 ΕΩΣ 19% ΚΑΙ ΠΗΡΕ 25,5% ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΧΑΡΑΤΣΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση