GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το FBI στα… μεγάλα μαγαζιά

Οι αμερικανικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα σχετικά με το αν δημοσιογραφικοί όμιλοι διευκόλυναν αθέμιτες συναλλαγές με βάση εμπιστευτικές πλη...

Οι αμερικανικές αρχές διεξήγαγαν έρευνα σχετικά με το αν δημοσιογραφικοί όμιλοι διευκόλυναν αθέμιτες συναλλαγές με βάση εμπιστευτικές πληροφορίες, αποκαλύπτοντας πρόωρα ευαίσθητα για την αγορά κρατικά στοιχεία, αλλά αποφάσισαν να μην ασκήσουν διώξεις, ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή.
Η έρευνα, την οποία αποκάλυψε η Wall Street Journal, αφορούσε στο αν ειδησεογραφικοί οργανισμοί χρησιμοποίησαν τα συστήματα ταχείας μετάδοσης πληροφοριών που διαθέτουν προκειμένου να παράσχουν σε επενδυτές πρόσβαση σε οικονομικά στοιχεία, κλάσματα του δευτερολέπτου πριν από την ώρα της επίσημης παρουσίασής τους, υποστήριξε η πηγή αυτή.
Μεταξύ των εταιριών που ελέγχθηκαν ήταν οι Bloomberg LP, Thomson Reuters Corp και Dow Jones & Co που ανήκει στη News Corp.
Πηγή: Αξία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση