GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Focus: ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία ανέλαβαν να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα

Δημοσίευμα για τη Νέα Δημοκρατία...

Δημοσίευμα για τη Νέα Δημοκρατία...και το ΠΑΣΟΚ φιλοξενεί το γερμανικό Focus, που τονίζει πως θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από πτώχευση, την ώρα που… πτωχεύουν τα ίδια!
«Το συντηρητικό κόμμα του Έλληνα πρωθυπουργού και το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, εταίρος του στην τρικομματική κυβέρνηση, απειλούνται με πτώχευση» αναφέρει στον τίτλο του το δημοσίευμα.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα ελληνικά κόμματα της συγκυβέρνησης «έχουν αναλάβει να σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία, αλλά τα ίδια είναι υπερχρεωμένα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην μπορούν να πληρώσουν μισθούς ή ενοίκια στην ώρα τους»!
Σύμφωνα με τους Γερμανούς δημοσιογράφους, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μόνο πρότυπα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν για την διαχείριση των οικονομικών τους. Ειδικότερα, το δημοσίευμα τονίζει πως η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καταβάλει ούτε ευρώ για το ενοίκιο εδώ και ένα 20μηνο, ενώ το ΠΑΣΟΚ είχε το 2011 έσοδα 16 εκ. ευρώ και χρέη 114 εκ. ευρώ, με την φετινή επιχορήγηση αν υπολογίζεται στα 3 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση