GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι GANG, η εκρηκτική “συμμορία” της Θεσσαλονίκης, στις 8 Μαρτίου στο AntART Live Μουσικό Θέατρο

Οι GANG, η πιο διαβόητη «συμμορία» της Θεσσαλονίκης χτυπάει το Μάρτιο στην Αθήνα. Η ενέργεια τους θα κατακλείσει έναν από τους πιο ανατρε...

Οι GANG, η πιο διαβόητη «συμμορία» της Θεσσαλονίκης χτυπάει το Μάρτιο στην Αθήνα. Η ενέργεια τους θα κατακλείσει έναν από τους πιο ανατρεπτικούς χώρους, το AntART Live Μουσικό Θέατρο, στη Γλυφάδα.
Φτάνουν στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου έχοντας στις αποσκευές τους, εκτός από τα νέα τους τραγούδια, το μοναδικό τρόπο διασκέδασης που τους καθιέρωσε στα rock stages της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα mix από Ιndie-Rock με Jangle- Pop. Η λέξη «play list» φαντάζει μάλλον άγνωστη για τους GANG που φροντίζουν να κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των φίλων τους, καθώς κανένα gig δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο. Ανάμεσα στις επιτυχίες των Prodigy, Moby, Killers, James, Violent Femmes ξεχωρίζει φυσικά το δικό τους "Driver" που ήδη έχει αγαπηθεί, αλλά και το νεοεισερχόμενο "Illusion" που αποδεικνύει ότι για το αγαπημένο συγκρότημα, τα καλύτερα έρχονται.
Οι GANG, πάντα εκρηκτικοί on stage, έχουν ορκιστεί να απογειώσουν τη διάθεση και την αδρεναλίνη σας!

Έναρξη:ώρα 21:30
AntArt Ηall
Aγγέλου Μεταξά 52,Γλυφάδα
www.antarthall.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ MME ΓΙΑ ΤΟΥΣ GANG
Νίκος Δημητριάδης
nikdimitriadis@hotmail.com
+30 2310842520


THE GANG
 Νίκος Δημητριάδης: frontman
Κώστας Γωνίδης : drums
Αντώνης Βέλλιος : keys
Γιάννης Σαββίδης : guitar
Τραϊανός Αλμπανούδης: bass
Who are these guys ?


Οι GANG σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2006 στη Θεσσαλονίκη. Το όνομα προέκυψε από τα αρχικά των ονομάτων μιας παρέας που έβαλε στόχο να μας καταπλήξει. Από τον Οκτώβριο του 2009 οι GANG μονοπωλούν το ενδιαφέρον της πόλης. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές. Σημαντική συνεργασία στην μέχρι τώρα πορεία τους, η συνύπαρξη επί σκηνής με τον Παύλο Παυλίδη (Ξύλινα Σπαθιά). Το επετειακό τεύχος του περιοδικού Life and Style για το 2010 κάνει ειδικό αφιέρωμα για τους GANG και ιδιαίτερα για τις εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις τους. Οι ψίθυροι για τον δυναμισμό της μπάντας έφτασαν όπως αναμενόταν και στην Αθήνα, όπου έχουν κάνει εκρηκτικές εμφανίσεις. Το 2011 τους βρίσκει στο studio στο Λονδίνο για την παραγωγή του πρώτου τους album.
Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούν Summer tour σε όλη την Ελλάδα, σε κορυφαία venues και σε σημαντικά φεστιβάλ.
Ξεχωρίζουν τα live τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους τα Χριστούγεννα, στο Egomio και στο La Boom στην Αθήνα, στο Βερολίνο και στην Ιταλία!
Το 2012 ανεβαίνουν στο stage των μουσικών events της 77ης Δ.Ε.Θ. σ' ένα από τα σημαντικότερα event της Θεσσαλονίκης. Το νέο τους single “Driver” βρέθηκε στη 2η θέση των δημοφιλέστερων 20 τραγουδιών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης FM 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση