GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"H εκπομπή της Σαλαγκούδη κοστίζει 1000 ευρώ την ώρα!"

Για την εκπομπή "136" που παρουσιάζει η Ανθή Σαλαγκούδη και όλα όσα...


Για την εκπομπή "136" που παρουσιάζει η Ανθή Σαλαγκούδη και όλα όσα... έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το κόστος της εκπομπής αλλά και τον λόγο αποχώρησης του Ηλία Μαμαλάκη, μίλησε μεταξύ άλλων στην Reallife ο Τζώννυ Καλημέρης.
"Το "136" είναι μία εκπομπή που κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα, 1.000 ευρώ την ώρα. Είναι μια φτηνή παραγωγή και αντικαθιστά το κόστος μια ζώνης που ξεπερνούσε τα 7.000-8.000 ευρώ. Όσο για την κυρία Σαλαγκούδη, σε λίγο θα πούμε ότι φταίει και για την κρίση στην Ελλάδα! Η κριτική να γίνεται αλλά με όριο. Είναι λογικό η κόρη ενός πολιτικού να δέχεται κριτική, αλλά έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια." είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τον Ηλία Μαμαλάκη είπε: "Στενοχωρήθηκα πολύ που έφυγε ο Ηλίας, στηριζόμουν πολύ σ' αυτόν. Ο Ηλίας ήθελε να 'χει έναν άλλο ρόλο, γι' αυτό έφυγε. Θα συνεργαστώ, όμως, μαζί του σε κάτι που του ταιριάζει πιο πολύ. Έφυγε με δική του απόφαση. Πιστεύω ότι τον επηρέασαν οι κριτικές."

2 σχόλια

  1. κύριε Καλημέρη
    το ζητούμενο δεν είναι αν το κόστος της συγκεκριμένης εκπομπής στοιχίζει λιγότερο από άλλες.
    Το ζητούμενο είναι πως προσελήφθη στην ΕΡΤ η κόρη του κ. Σαλαγκούδη. Με ποιες αδιαφανείς διαδικασίες προτιμήθηκε η κόρη του συγκεκριμένου πολιτικού και όχι κάποια άλλη. Αυτό μπορείτε να μας το εξηγήσετε?
    Δηλαδή αν η κυρία Σαλαγκούδη δεν ήταν κόρη του συγκεκριμένου πολιτικού, αλλά μια άγνωστη κοπέλλα, θα είχε προσληφθεί στην ΕΡΤ?
    Και κάτι ακόμη. Γιατί έπρεπε να κάνει προσλήψεις νέων παρουσιαστών η ΕΡΤ, όταν, δόξα το θεό, διαθέτει πάρα πολλούς? Και μάλιστα σε περίοδο λιτότητας?
    Μπορείτε να μας δώσετε πειστικές απαντήσεις σ' αυτά τα ερωτήματα?
    Έλληνας αγρια φορολογούμενος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την πηρανε για το επιπεδο της γαλοτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση