GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς η ξεδιάντροπη "HELLAS ON LINE" ταλαιπωρεί (και εξοργίζει) τους πελάτες της...

Έκανες το λάθος να  μπλέξεις  με την HOL - HELLAS ON LINE; Την πάτησες! Βασικά, με την Vodafone ξεκίνησες αλλά στην πορεία, για να έχεις ...

Έκανες το λάθος να  μπλέξεις  με την HOL - HELLAS ON LINE; Την πάτησες! Βασικά, με την Vodafone ξεκίνησες αλλά στην πορεία, για να έχεις ίντερνετ, σε αυτήν κατέληξες.
Η εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της καθημερινώς χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται. Πρόσφατο, σημερινό, παράδειγμα; Περιμένεις εδώ και μια εβδομάδα να σου στείλουν ένα νέο "ρούτερ", μπας και φταίει αυτό με το πρόβλημα που έχεις στη σύνδεση με το ίντερνετ. Δεν είναι σίγουροι, δοκιμαστικά πάνε... Τέλος πάντων...
Τους τηλεφωνείς λοιπόν. Διαπιστώνεις ότι έχουν κάνει λάθος διεύθυνση. Ο εξοπλισμός έχει πάει στην ACS (κούριερ) άλλης περιοχής. Πότε θα έρθει στη σωστή; Μάλλον άγνωστο. Τους ρωτάς, για να ξεμπερδεύεις, αν είναι σίγουρα στην ACS που σου είπαν για να πας να το πάρεις μόνος. "Βεβαίως!" απαντούν κατηγορηματικά "είναι εκεί, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πάτε να το παραλάβετε..."
Κι εσύ πας. Αλλά ... διαπιστώνεις ότι ο εξοπλισμός δεν είναι εκεί. Κάπου ...ταξιδεύει. Τηλεφωνείς στην  HELLAS ON LINE κι αρχίζει το νέο δράμα. Σε παραπέμπουν από τον ένα στον άλλο, κι από τη μία στην άλλη. Ζητάς κάποιον υπεύθυνο, να διαμαρτυρηθείς και να τους βρίσεις, και δεν σου δίνουν κανένα όνομα. Στη συνέχεια έχουν και το θράσος να σου πουν να πας να παραλάβεις τον εξοπλισμό σου από τα ...κεντρικά τους. Τους βρίζεις, αλλά νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Σε ακούνε έξαλλο και κάποιοι άλλοι μέσα στην ACS (περιοχή Ζωγράφου) και κουνώντας το κεφάλι σου λένε: "Α, καλά με την Ελλάς Ον Λάιν έμπλεξες κι εσύ;...". 
Έχεις μιλήσεις στο μεταξύ με 4-5 ανευθυνοϋπεύθυνους και άκρη δεν μπορείς να βγάλεις. Διότι σε όλους πρέπει να πεις τα ίδια και να σου απαντήσουν όλοι τα ...ίδια. Κι ας λες εσύ ότι εκτός από ταλαιπωρία και εμπαιγμό, έχεις υποστεί οικονομική ζημιά. Στο τέλος κάποιος υπεύθυνος του τμήματος εξοπλισμών σε διαβεβαιώνει ότι εντός των αμέσως επόμενων ωρών θα σου έχει σταλεί στο χώρο σου ο εξοπλισμός. Ακόμη όμως εσύ περιμένεις...
Ένας αγανακτισμένος πελάτης
 της HOL - HELLAS ON LINE

6 σχόλια

  1. Η δημοσιοποίηση των κακοποιημένων: Φασιστική τελετουργία τρόμου…


    «Αν οι βασανιστές είναι άρρωστοι, τότε τι να πούμε για το
    Σύστημα που τους κάνει απαραίτητους;»
    Εντουάρντο Γκαλεάνο
    Η κρατική βία είναι ένα θέμα.
    Η τρομοκρατία – εντός ή εκτός εισαγωγικών - είναι επίσης θέμα. Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών συλληφθέντων είναι, επίσης, ένα άλλο θέμα, που άπτεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Όμως, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων ληστών - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας- που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, με έντονα σημάδια κακοποίησης στα πρόσωπά τους, είναι ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Σε επίπεδο σημασιολογίας το μήνυμα είναι απόλυτα σαφές, δεν χωράει δεύτερη ερμηνεία: Προσέξτε, αυτά που ξέρατε τέλειωσαν. Η Αστυνομία - μπορεί και το κάνει – χρησιμοποιεί την πιο ωμή, την πιο βάρβαρη, σωματική βία. Φρόντισε να μην έχεις ¨δοσοληψίες¨ μαζί της. Οι κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έπαψαν να ισχύουν!

    Σε μια εποχή έντονων κοινωνικών αγώνων, το μήνυμα κυρίως απευθύνεται προς κάθε κοινωνικό αγωνιστή, προς κάθε ελεύθερη φωνή, προς κάθε απλό διαμαρτυρόμενο πολίτη: Τα κεφάλια μέσα!

    Σε επίπεδο πολιτικής το συμπέρασμα είναι απλό, απλούστατο. Οι νοσηροί άνθρωποι της εσωτερικής τρόικας, της Κυβέρνησης, στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις από την λαοκτόνα πολιτική τους, πετούν στο καλάθι των αχρήστων και την τελευταία επίφαση ανθρωπισμού, ατομικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων και Δημοκρατικής Λειτουργίας των κατασταλτικών μηχανισμών.

    Ακόμα και η Χούντα, φρόντιζε να μην υπάρχουν στις φωτογραφίες συλληφθέντων σημάδια βίας. Δεν ήθελε να αποτυπώνεται πως η εξουσία της εκπηγάζει από την βία.

    Σήμερα, όμως, στο ιδιότυπο τροϊκανό καθεστώς που επιβάλλεται στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα, οι διαχειριστές του, όχι μόνο το πράττουν αλλά και το διαφημίζουν μέσω των φωτογραφιών, για να εμπεδωθεί στην συνείδηση των πολιτών ο φόβος, η ισχύ της εξουσίας και η αρνσησιμαχία.

    Το ιδιότυπο καθεστώς της εσωτερικής τρόϊκας , όμως, είναι "κουτοπόνηρο". Αφού πέρασε το μήνυμα που ήθελε έριξε τις δημοσιογραφικές του εφεδρείες σε έναν αγώνα διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης, βαφτίζοντας την πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα πολιτική βία ως συνηθισμένη κρατική βία.

    Ναι, κύριοι παρλαπιπιστές δημοσιολογούντες, υπήρξε κρατική βία στην υπόθεση των τεσσάρων συλληφθέντων.

    Όμως, τις φωτογραφίες τις έβγαλαν οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας. Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας δεν γνώριζαν το μήνυμα που περνούσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

    Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι την ευθύνη να αμαυρώσουν το προφίλ της αστυνομίας την πήραν μόνοι τους. Όχι, κύριοι! Το πράσινο φως τους το έδωσε η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, ο Δένδιας, ο Ρουπακιώτης, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος!

    Και αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη…

    Σε επίπεδο ανθρώπινο, οι νοσηροί άνθρωποι με τους νοσηρούς εγκεφάλους, ποδοπάτησαν και κάθε έννοια ανθρωπισμού. Πώς αισθάνθηκαν, Έλληνα πολίτη, οι γονείς, τα αδέρφια, οι συγγενείς και οι φίλοι αυτών των – έστω και ληστών- παιδιών μπροστά στις φωτογραφίες;

    Εσύ, πώς θα αισθανόσουν, αν ήταν τα δικά σου παιδιά, οι δικοί σου συγγενείς, οι δικοί σου φίλοι;
    Έλληνα πολίτη, κοίτα τις φωτογραφίες και απάντησε πρώτα – πρώτα στον εαυτό σου…

    Αλήθεια, η Αριστερά τι θα κάνει;

    Σ. Καστριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ HOL HELLAS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ COSMOTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8:33:00 μ.μ.
    η Αριστερά τι θα κάνει;

    ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Μ@Λ@ΚΙ@
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΧΥΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πεθερός μου 82 χρόνων στην Αθήνα κάνει αίτηση..... να συνδεθεί στη HOL. Όμως μέσα στο μήνα πριν γίνει η σύνδεση αναγκάζομαι να τον πάρω στην επαρχία για λόγους υγείας. Τηλεφωνώ στη HOL για να μην ολοκληρωθεί η σύνδεση, πηγαίνω και σε ένα κατάστημα τοπικό για σιγουριά και με διαβεβαιώνουν ότι θα διακοπεί η σύνδεση αφού δεν μπορεί να γίνει σε ένα ξενοίκιαστο σπίτι. Ω του θαύματος όμως έρχεται ο λογαριασμός ( τον στέλνει ο νέος ενοικιαστής του σπιτιού) και η σ΄υνδεση έχει πραγματοποιηθεί. Απο τη στιγμή εκείνη αρχίζει ο γολγοθάς. Ανευθυνουπεύθυνοι όλοι, κανένας δεν γνωρίζει για το έγκλημα. Έπρεπε να γίνει η σύνδεση μου λένε σε όλους τους τόνους δεν γινόταν αλλιώς είχε δρομολογηθεί κλπ κλπ. Τελικα μετά απο μεγάλη περιπέτεια πλήρωσα 75 ευρώ και καθάρισα. Έπρεπε να εισπράξουν... με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτο service...αυτη η ετερία ασχολείτε μεχρι να υπογράψεις συμβόλαιο...μετά απλά μένεις με το συμβόλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαράδεκτο servis apo thn hellas on line!!
    Ετερία υποσχέσεων...
    Αναρωτιέμαι πως και δεν την κλήσανε ακόμα...
    πρεπει να είσαι υπάλληλος της ετερίας για να πεις καλά λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση