GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν το ΕΣΡ καραδοκεί, το Αλ τσαντίρι πάει...internet

Η Κύπρος έχει την... τιμητική της τελευταίως όσον αφορά στα ερωτικά σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει τη μεγαλόνησο, όμως το τελευταίο που ...

Η Κύπρος έχει την... τιμητική της τελευταίως όσον αφορά στα ερωτικά σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει τη μεγαλόνησο, όμως το τελευταίο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι μάλλον για το ρεκόρ Γκίνες. Συγκεκριμένα, η πόλης της Λεμεσού είναι ανάστατη από το "καυτό" πάρτι που στήθηκε σε χρόνο - ρεκόρ και το οποίο είχε ως βασικό του θέμα το ομαδικό όργιο 60 ατόμων.
"Θα σε ενδιέφερε να λάβεις μέρος σε ομαδικό όργιο που ετοιμάζουμε σε σπίτι στη Λεμεσό;" ήταν το... κρυφό μήνυμα που απέστειλαν οι οργανωτές σε επιλεγμένα για όργιο άτομα μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με την ανταπόκριση να είναι τεράστια.
Μετά από λίγες ημέρες "διαφήμισης" και αρκετές ανταλλαγές μηνυμάτων μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και κινητών τηλεφώνων, η παρτούζα για... ρεκόρ στήθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τελικά σε μεγάλη βίλα ενός εκ των διοργανωτών σε περιοχή της Λεμεσού και οι 60 συμμετέχοντες (ζευγάρια παντρεμένα, αλλά και επιλεγμένοι - επιλεγμένες άνδρες και γυναίκες που διακρίνονταν για την ομορφιά τους, έκαναν το... πάρτι της ζωής τους.
Τόσο οι διοργανωτές όσο και οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το "καυτό" πάρτι, κάτι όμως που δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα λίγες ημέρες μετά να... παραμιλάει όλη η Κύπρος.
Στο ότι δεν έμεινε τελικά μυστική η παρτούζα 60 ατόμων, έπαιξε σημαντικό ρόλο η μεγάλη επιτυχία της, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα όργια θύμιζαν κάτι από... Ρώμη και Καλιγούλα με το αλκοόλ και τα εδέσματα να βρίσκονται σε αφθονία, προς τέρψιν των παρευρισκομένων που φέρονται αποφασισμένοι να το επαναλάβουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση