GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πίνακας οργάνων της MacLaren P1...

Επιβεβαιώνοντας ότι η P1 προδιαγραφών παραγωγής είναι έτοιμη και θα αποκαλυφθεί στη Γενεύη, η McLaren μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες ...

Επιβεβαιώνοντας ότι η P1 προδιαγραφών παραγωγής είναι έτοιμη και θα αποκαλυφθεί στη Γενεύη, η McLaren μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες από το supercar με τον 3.8 V8 twin-turbo και τους 700 PS (ίσως και λίγο παραπάνω). Ο Βρετανός κατασκευαστής δημοσιοποίησε το βίντεο στο οποίο αποκαλύπτεται ο εντυπωσιακός ψηφιακός πίνακας οργάνων.
Η P1 θα έχει και θέση λειτουργίας Race, για χρήση κυρίως μέσα στην πίστα, κατά την οποία ανυψώνεται η μεγάλη πίσω αεροτομή, παράγοντας μεγάλα ποσά κάθετης δύναμης. Την ίδια στιγμή, στο πάνω μέρος της ψηφιακής οθόνης, εμφανίζεται σειρά από πράσινα, κόκκινα και μπλε φώτα, τα οποία ανάβουν επισημαίνοντας την ιδανική στιγμή για αλλαγή σχέσης.
Σε σχέση με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Παρίσι, δεν θα πρέπει να περιμένουμε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές. Θα εντοπίζονται στις εισαγωγές αέρα και σε αεροδυναμικά βοηθήματα. Η ομάδα εξέλιξης της P1 συνεργάστηκε με την Pirelli για τα ελαστικά επιδόσεων, την αμερικάνικη Akebono για το σύστημα πέδησης και τη Mobil 1 για τα λιπαντικά.

ΠΗΓΗ:newsauto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση