GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Mr. Prime Minister Δ26»

Ποιος ήταν μέχρι, χθες, ο «υπερ-πρωθυπουργός» των 13 «μικρών περιφερειάρχων» παύλα περιφερειαρχών; Ο Βαγγέλης Βεκρής , διευθυντής της Δ...

Ποιος ήταν μέχρι, χθες, ο «υπερ-πρωθυπουργός» των 13 «μικρών περιφερειάρχων» παύλα περιφερειαρχών;
Ο Βαγγέλης Βεκρής, διευθυντής της Δ26 Υπηρεσίας Συντονισμού & Ελέγχου Εφαρμογής Δημοσιονομικών Διατάξεων του υπουργείου Οικονομικών, αυτός που άκουγε «Τελικό Διατάκτη» και πάθαινε… εγκεφαλικά, καρδιακά, «περιφερειαρχίτιδα» κτλ.
Όταν του ζητούσαν οι περιφερειάρχες να βάλει τη τζούφρα του για εσωτερική μεταφορά κονδυλίων του ΠΔΕ, από ένα έργο που βάλτωνε σε ένα άλλο που μπορούσε να προχωρήσει και να προχωρήσει η ανάπτυξη αλλά και να υπάρξουν θέσεις εργασίας, αυτός… τσου!
Τσου, από το Βαγγέλη, ποτάμι τα «Β-ακρυα» από τους περιφερειάρχες!!!
Ήταν ουσιαστικά ο υπερ-περιφερειάρχης των αιρετών περιφερειαρχών. Τον κατονόμασε άλλωστε και τον χαρακτήρισε έτσι ο αντιπερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, κατά το 1ο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ.
Με την ψήφιση, όμως, της τροπολογίας του «Τελικού Διατάκτη» αυτή η αρμοδιότητα πάει στους περιφερειάρχες, και έτσι πάει και ο Βαγγέλης.
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση