GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννα Αγγελοπούλου: My Big Greek Drama. "Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χρεοκοπήσαμε"...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ. Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγραψε την αυτοβιογραφία της, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάιο. Το βι...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγραψε την αυτοβιογραφία της, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάιο. Το βιβλίο έχει τίτλο «My Greek Drama» και αυτό αποδεικνύει πως η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου έχει πάρει προσωπικά ακόμα και την χρεοκοπία της Ελλάδας.
Η τιμή πώλησης του βιβλίου έχει καθοριστεί στα 29,65 δολάρια και τα 19,90 ευρώ, ενώ οι Έλληνες θα μπορούν να το αγοράσουν με 15 εκατομμύρια δραχμές.
Στο κείμενο της αναγγελίας της έκδοσης του βιβλίου, αναφέρεται πως η ζωή της Γιάννας Αγγελοπούλου θυμίζει την ιστορία της Σταχτοπούτας.
Η Σταχτοπούτα γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1955 και ήταν πολύ τριχωτή –είχε τρίχες και στις πατούσες-, οπότε οι γονείς της την κούρεψαν με την ψαλίδα που κουρεύανε τα πρόβατα.
Η μαμά της Σταχτοπούτας αρρώστησε και πέθανε, και ο μπαμπάς της αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί για να φροντίζει κάποιος το ορφανό και να μην το έχει μέσα στα πόδια του.
Αντί να πάρει, όμως, καμιά Ουκρανέζα, παντρεύτηκε -σε έναν γάμο που έγινε στην Ολλανδία- τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που ήταν κι αυτός χήρος και είχε δυο άσχημες κορούλες που ήταν μέσα στην κακία και την ξινίλα: την Ντόρα Μπακογιάννη και την Άννα Διαμαντοπούλου.
Όταν ο μπαμπάς της Σταχτοπούτας έφυγε σε ταξίδι για δουλειές –ήταν λαδέμπορος κοκαΐνης-, ο Μητσοτάκης έντυσε την Σταχτοπούτα με κουρέλια και την έβαζε να γλείφει τα πατώματα με την γλώσσα.
Μια μέρα, ο Μητσοτάκης πήρε τις δυο κόρες του και πήγε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη γιατί έπαιζε η Φενέρ Μπαξέ με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν ενθουσιασμένες επειδή ήταν άρρωστοι γάβροι και η Σταχτοπούτα τους έραψε δυο ωραίες ερυθρόλευκες φανέλες με λευκά σορτσάκια.
Η Σταχτοπούτα ήθελε πολύ να πάει κι αυτή στην Κωνσταντινούπολη να δει τον Θρύλο αλλά ο Μητσοτάκης της είπε πως είναι πολύ άσχημη και πολύ βρόμικη, και θα πρέπει να κάτσει στο σπίτι μαζί με τα τρία γουρουνάκια, για να μην χαλάσει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Η Σταχτοπούτα έκλαιγε από την τσαντίλα της που δεν θα δει τον Λάγιος Ντέταρι να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα των Τούρκων και ξέσπασε σε κλάματα.
Ενώ είχε πλαντάξει στο κλάμα, εμφανίστηκε μπροστά της μια όμορφη νεράιδα και της είπε «Θα σε βοηθήσω εγώ να πας στην Κωνσταντινούπολη».
Η νεράιδα άγγιξε με το ραβδάκι της μια κολοκύθα που έγινε αμέσως ένα υπερηχητικό αεροπλάνο.
Μετά άγγιξε με το ραβδί την Σταχτοπούτα, και τα κουρέλια μετατράπηκαν σε μια ερυθρόλευκη εμφάνιση του Ολυμπιακού, ενώ η Σταχτοπούτα ήταν φτυστή ο Μήτρογλου.
«Σταχτοπούτα, είσαι έτοιμη για την Κωνσταντινούπολη αλλά πρόσεξε γιατί τα μεσάνυχτα τα μάγια θα λυθούν και το αεροπλάνο θα γίνει κολοκύθα και τα ρούχα σου φανέλα του Παναθηναϊκού, οπότε, αν είσαι εκείνη την ώρα μέσα στην κερκίδα των φανατικών γάβρων, την πούτσισες. Θα σε μαζεύουν με το τσιμπιδάκι.
Όταν η Σταχτοπούτα έφτασε στο γήπεδο της Φενέρ Μπαξέ, όλοι έμειναν άφωνοι από την ομορφιά της και ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε και την πήρε από την εξέδρα και την έβαλε στην ενδεκάδα.
Η Σταχτοπούτα πέταξε τέσσερα γκολάκια στους Τουρκαλάδες και μετά οι οπαδοί του Ολυμπιακού την πήραν στους ώμους και την πήγαν στο Φανάρι για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγιάς της Θύρας 7.
Ο Μητσοτάκης και οι κόρες του είχαν λυσσάξει από την ζήλια τους που έπαιξε σέντερ φορ του Ολυμπιακού η Σταχτοπούτα και όχι η Ντόρα αλλά δεν την αναγνώρισαν γιατί δεν την είχαν ξαναδεί με σωβρακοφανέλα.
Οι οπαδοί του γάβρου έκαναν τον γύρο του θριάμβου μέσα στην εκκλησία αλλά την Σταχτοπούτα την έπιασε ζαλάδα από τα λιβάνια και της ήρθε λιποθυμία.
Ο Μητσοτάκης είπε στις κόρες του να λιποθυμήσουν για να πέσουν στην αγκαλιά του πρίγκιπα της Χαλυβουργικής και να τον πλακώσουν και να τις παντρευτεί και τις δυο, αλλά η Σταχτοπούτα λιποθύμησε πρώτη και ο πρίγκιπας την άρπαξε και άρχισε να της δίνει το φιλί της ζωής μπροστά στην Αγία Τράπεζα.
Οι καμπάνες της εκκλησίας άρχισαν να σημαίνουν μεσάνυχτα, οπότε η Σταχτοπούτα πετάχτηκε όρθια και άρχισε να τρέχει προς το αεροδρόμιο, ενώ ο πρίγκιπας έτρεχε πίσω της επειδή νόμιζε πως του είχε αρπάξει το πορτοφόλι αλλά το μόνο που βρήκε ήταν το δεξί ποδοσφαιρικό παπούτσι της Σταχτοπούτας που της βγήκε επειδή της λύθηκαν τα κορδόνια.
Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο, το αεροπλάνο είχε γίνει κολοκύθα αλλά, ευτυχώς, η καλή νεράιδα της είχε στείλει τον Σούπερμαν που την πήρε καλιτσούρι και την πήγε στο σπίτι της πριν προλάβουν να επιστρέψουν ο Μητσοτάκης και οι κόρες του.
Την επόμενη ημέρα, ο πρίγκιπας της Χαλυβουργικής παίρνει το παπούτσι -που ήταν 50 νούμερο- και αρχίζει να ψάχνει όλο τον κόσμο για να βρει ένα πόδι που να χωράει.
Κάποια στιγμή, ο πρίγκιπας έφτασε και στο σπίτι της Σταχτοπούτας, και η Ντόρα Μπακογιάννη με την Άννα Διαμαντοπούλου δοκίμασαν το παπούτσι αλλά τους ήταν μικρό επειδή φοράνε 52 νούμερο.
Η Σταχτοπούτα ήθελε κι αυτή να δοκιμάσει το παπούτσι, ο Μητσοτάκης δεν την άφηνε αλλά ο πρίγκιπας πήγε και φόρεσε το παπούτσι στην Σταχτοπούτα και μετά την παντρεύτηκε και της έκανε και Ολυμπιακούς Αγώνες.
Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χρεοκοπήσαμε.
http://pitsirikos.net/2013/02/%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-my-big-greek-drama/

3 σχόλια

  1. Αίσχος … αίσχος … αίσχος….

    Αθηνα 2004 – 30 δις
    Λονδινο 2012 – 11 δις

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν απλά ένας από τους πολλούς τομείς, όπου δαπανήθηκαν ανεξέλεγκτα δημόσια χρήματα, τα οποία προέρχονταν από εξίσου ανεξέλεγκτο δανεισμό.

    Το όργιο που συντελέστηκε κατά την προετοιμασία και την εκτέλεση των χρυσοπληρωμένων – μιζοφόρων ολυμπιακών αγώνων του 2004 και η κατασκευή των διαφόρων φαραωνικών έργων αποτέλεσε αποφασιστικό παράγοντα στην καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας.

    Ο αρχικά εγκεκριμένος προϋπολογισμός (31/12/03) των αγώνων ήταν 1.507.177.599 ευρώ (τέτοια ακρίβεια!). Το κόστος των αγώνων κατέληξε να αγγίξει τα 30 δις ευρώ η και πολύ περισσότερα.
    Οφείλουν οι υπεύθυνοι υπουργοί να δημοσιοποιήσουν τα αποτελέσματα των όποιων ελέγχων διενεργήθηκαν, εάν διενεργήθηκαν, για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός το “μαζί τα φάγαμε” ποιους αφορά…

    Τρομακτική απόκλιση, για την οποία κάποιες κυράτσες (Γιάννα, Ντόρα, Φανούλα ) πρέπει επιτέλους να απολογηθούν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ :
    « …Τέλος, έκαναν το μεγάλο "κόλπο" με τους Ολυμπιακούς …Για τη "δόξα" της Ελλάδας και το Ολυμπιακό Πνεύμα …Πρωταγωνιστές και πάλι οι ίδιοι …Οι γνωστοί βενιζελικοί δωσίλογοι Αγγελοπουλαίοι και από πίσω ολόκληρη η "δημοκρατική" συμμορία. Από τον Κούβελο μέχρι τον καρμίρη τον Φιντανίδη. Όλοι άπλωναν τα χεράκια τους στο "μέλι". Θέμα χρόνου ήταν να οδηγηθούμε στην καταστροφή. Θέμα χρόνου ήταν η οικονομική καταστροφή να υπονομεύσει την εθνική μας ανεξαρτησία. Όλα αυτά ήταν προβλέψιμα. Τίποτε δεν ήταν απρόοπτο κι αναπάντεχο. Όταν κόβεις τις αρτηρίες ενός ανθρώπου, γνωρίζεις την κατάληξη ακόμα κι αν δεν είσαι γιατρός. Οι προδότες, δηλαδή, γνώριζαν εκ των προτέρων τι θα συμβεί με την "αιμορραγία" στην οποία είχαν οδηγήσει τη χώρα. Απλά το "πλιάτσικο" ήταν το μερίδιό τους από την εθνική καταστροφή….»

    Φαλιρίσαμε εμείς οι κουβαρντάδες , οι ανοιχτοχέρηδες, οι μακάκες …

    Ποιοι μωρέ, εμείς οι εκτελεστές των ολυμπιακών αγώνων του 2004 , (Των χρυσωμένων ολυμπιακών της ντόπιας, που μας κόστισαν ο κούκος αηδόνι ) Της χρονιάς ορόσημο του ξεσαλώματος της Γιάννας της Ντόρας , του Ισι-δώρα ,του Μπόμπολα , του Κωλo-τράβα , της Siemens ,της Μιζενς , της CIVITAS ,της LE SPOT , του μιζαρισμένου C4i της συμφοράς, της αρπαχτής ,της αρχής της κατρακύλας και της εθνικής ξευτίλας…

    Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν απλά ένας από τους πολλούς τομείς, όπου δαπανήθηκαν ανεξέλεγκτα δημόσια χρήματα, τα οποία προέρχονταν από εξίσου ανεξέλεγκτο δανεισμό.
    (Ο ίδιος ο Καπράλος, μέλος του top management της οργανωτικής επιτροπής αδυνατούσε να προσδιορίσει το τελικό κόστος…)

    Μία μικρή ομάδα Nτορό-κοπρό-σκύλων έκανε πάρτι με τα δανεικά και όταν η οικονομία ξεφούσκωσε έστειλαν τον λογαριασμό τους στη μεγάλη πλειοψηφία του δεινοπαθούντος Ελληνικού λαού.

    Είναι αναγκαίο να καθίσουν στο σκαμνί όσοι ευθύνονται για το έγκλημα αυτό.

    Τα κακουργήματα παραγράφονται μετά από 25 χρόνια!

    Υ.Γ.:( Ο Τσίπρας: Θέλω να μάθω πόσο κόστισαν οι Ολυμπιακοί του 2004, ως το τελευταίο ευρώ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ , ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΩΝ XΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
    H ΓΙΑΝΝΑ ( Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ )
    Η ΝΤΟΡΑ ( Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ),
    Η ΦΑΝΗ (ΟΙΚΟΣΙΤΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)
    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ( ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ) ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΝ ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ,
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ …

    ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TOY 2004. (ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΝΤΟΡΟΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΡΙΟΥΣ…) ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση