GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜΑΡ:Nα αλλάξουν όσα μέτρα δεν δουλεύουν

"Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - όπως όλες οι εκθέσεις - δείχνει την απειλή της συνέχισης της ύφεσης, με ότι αυτό συνεπάγεται γι...

"Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - όπως όλες οι εκθέσεις - δείχνει την απειλή της συνέχισης της ύφεσης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα δημόσια έσοδα και τη ζωή των πολιτών", αναφέρει η ΔΗΜΑΡ κάνοντας λόγο  για αναγκαίες τροποποιήσεις και συμπληρώσεις στο πρόγραμμα προσαρμογής.
"Η προώθηση των μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία πρέπει να συνδυαστεί με την τροποποίηση μέτρων που αποδείχθηκε ότι δεν δουλεύουν όπως η υπερφορολόγηση", τονίζει η ΔΗΜΑΡ.
"Είναι ταυτόχρονα αναγκαία η ευρωπαϊκή ενίσχυση για τη δημιουργία ενός αναπτυξιακού κύματος με κινητοποίηση όλων των εσωτερικών δυνάμεων και τη μόχλευση κεφαλαίων από το εξωτερικό.
Η διεκδίκηση της εξαίρεσης από το δημόσιο χρέος των κεφαλαίων που διατίθενται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πρέπει να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή διαβούλευση ώστε να δημιουργηθούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της", καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση