GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"O Παπανδρέου δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα και δεν τηρούσε ποτέ τους προϋπολογισμούς"

Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η επίθεση της νεαρής Ισπανίδας στα μέλη της Σοσιαλιστική...


Τον χορό των αποκαλύψεων άνοιξε η επίθεση της νεαρής Ισπανίδας στα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Η ίδια κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία ζουν οι ηγέτες...της Σοσιαλιστικής αναφέροντας ως παραδείγματα ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και δείπνα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής των Σοσιαλιστών της Διεθνούς και του επικεφαλής τους κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Σήμερα ο Αθανάσιος Έλλις στην Καθημερινή κάνει αποκαλύψεις – βόμβα για τις σπατάλες την περίοδο που ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν Υπουργός Εξωτερικών.
Γράφει χαρακτηριστικά:
"Κατά τη διάρκεια της σύντομης θητείας του στην πρωθυπουργία, αλλά και, κυρίως, της πολυετούς παρουσίας του στο υπουργείο Εξωτερικών, ο κ. Παπανδρέου δεν σεβάσθηκε προϋπολογισμούς.
Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του λάτρευαν τα πεντάστερα ξενοδοχεία με τις πολυτελείς σουίτες και τα υπερσύγχρονα γυμναστήρια, όπως και τα ακριβά εστιατόρια. Υπήρξαν μάλιστα και περιπτώσεις όπου επειδή προφανώς το ελληνικό κράτος είχε τεράστια πλεονάσματα –«λεφτά υπάρχουν»– τα οποία οι υπεύθυνοι δεν ήξεραν πού να διοχετεύσουν, έκλειναν περισσότερα πανάκριβα δωμάτια ξενοδοχείων από αυτά που χρειάζονταν, με αποτέλεσμα να χρεώνονται στον προϋπολογισμό του υπουργείου Εξωτερικών, και κατ' επέκτασιν του ελληνικού κράτους, έξοδα για δωμάτια που παρέμεναν άδεια.
Ο κ. Παπανδρέου, που σίγουρα δεν έδωσε «μάχη στους δρόμους», είναι, δυστυχώς, το κατ' εξοχήν παράδειγμα ενός ηγέτη που δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα, ενός πρωθυπουργού που ενώ η χώρα του βίωνε δραματικές καταστάσεις, αυτός ταξίδευε στον... Αγιο Δομίνικο για να προεδρεύσει της Σοσιαλιστικής Διεθνούς".

5 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΕΛΙΣ ΕΛΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ ΞΕΡΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΛΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ASOLIT ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ;

    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ...ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ.

    ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ 5ΑΣΤΕΡΩΝ; ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ!!!ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ!

    ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΚΑΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αρχιλαμόγιο η πρώτη σοσιαλιστική πράξη που έκανε ήταν να πάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και να πάει στο Αγιο Δομινικο στο Συνέδριο της Σοσιαλιστρικής Διεθνούς με κόστος του αεροπλάνου 143000 Ευρώ.
    Ειμαι Συνταξιούχος ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ που πετσοκόψαν την Σύνταξη και με την τελευταία Σύνταξη θα ψάξω να πάρω Καλασν... για να πάρω και μερικά ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ και ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση