GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Άρης θέλει, ο Ντούσαν το σκέφτεται... υπό όρους

"Ζεστό" παραμένει το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος όπως φαίνεται δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα σ...

"Ζεστό" παραμένει το ενδιαφέρον του Άρη για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος όπως φαίνεται δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στου κιτρίνους. Όπως γράφει η...στήλη "Sportdog Penalty" στο Twitter, οι "κίτρινοι" είναι πολύ ζεστοί με την επιστροφή του Ντούσκο και για αυτό δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν τόσο γρήγορα. Θεωρούν πως με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο θα αποφύγουν σίγουρα τον υποβιβασμό και γι' αυτό θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, οι πιέσεις που άσκησαν φαίνεται πως άρχισαν να ...ρίχνουν τις γέφυρες, καθώς στην τελευταία επαφή με τους ανθρώπους του Άρη ο έμπειρος προπονητής δεν ήταν πλέον εντελώς κάθετος στην άρνησή του, χωρίς πάντως να αφήνει μεγάλο παράθυρο ανοικτό.
Ο Μπάγεβιτς φέρεται να είπε στους "κίτρινους" πως θα τα ξαναπούν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θεωρεί "επικίνδυνη αποστολή" και σημείωσε ότι εάν υπάρξει νίκη, τίποτα δεν αποκλείεται.
Μάλιστα, η στήλη "Sportdog Penalty" γράφει για την πεποίθηση των ανθρώπων του Άρη να έχουν την οριστική απάντηση του Ντούσκο τη Δευτέρα, αφού δηλαδή περάσει το ματς με το "τριφύλλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση