GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης-Philip Morris

Συμφωνία για τα ελληνικά καπνά υπεγράφη, με την καπνοβιομηχανία Philip Morris να δεσμεύεται να αγοράσει το 50% της ελληνικής παραγωγής κ...

Συμφωνία για τα ελληνικά καπνά υπεγράφη, με την καπνοβιομηχανία Philip Morris να δεσμεύεται να αγοράσει το 50% της ελληνικής παραγωγής καπνού ανατολικού τύπου και τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να υπογραμμίζει ότι πρόκειται για μια συμφωνία σφραγίδα εμπιστοσύνης, στην αξιοπιστία της χώρας.
«Υπεγράφη μια συμφωνία που δείχνει για άλλη μία φορά, ότι η ποιότητα των γεωργικών προϊόντων, είναι το καλύτερο διαβατήριο για τις εξαγωγές μας. Επίσης αναλογιζόμενοι ότι αυτή η συμφωνία διασφαλίζει την αγορά του 50% της παραγωγής μας σε ανταγωνιστικές τιμές, αντιλαμβάνεστε τη σημασία που έχει αυτό για το εισόδημα του Γεωργού», δήλωσε αρχικά ο κ. Τσαυτάρης και συνέχισε:
«Τέλος, αναλογιζόμενοι ότι μιλάμε για μια πολύ προσοδοφόρο καλλιέργεια ειδικά σε ξερικά χωράφια, μια καλλιέργεια που είναι πολύ απαιτητική σε εργατικά χέρια, δηλαδή απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους τόσο στη φάση της καλλιέργειας όσο και στη φάση της μεταποίησης, αντιλαμβάνεστε τη σημασία που έχει αυτή η συμφωνία και για την απασχόληση σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είναι και μία σφραγίδα εμπιστοσύνης στην αξιοπιστία της χώρας μας αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση