GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr (από το 2010!) η άσκηση κακουργηματικής δίωξης για τις προσλήψεις στην "Αττικό Μετρό"!

Η είδηση ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τις αθρόες προσλήψεις στην «Αττικό Μετ...

Η είδηση ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τις αθρόες προσλήψεις στην «Αττικό Μετρό» την περίοδο 2008-2009 αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση του Press-gr. Από τον Απρίλιο του 2010 στην αρχή (διαβάστε εδώ) και τον Ιούνιο του 2011 στη συνέχεια (διαβάστε εδώ) είχε αποκαλύψει το πόρισμα του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και τα σχετικά ντοκουμέντα για τις σκανδαλώδεις και αθρόες προσλήψεις από τους τότε υπουργούς της ΝΔ.
"Το Press-gr δημοσιεύει στα επόμενα posts αποκλειστικά ολόκληρη την Έκθεση Ελέγχου του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις παράνομες και ρουσφετολογικές προσλήψεις στο Μετρό από το 2004 μέχρι και τις εκλογές του 2009" γράφαμε τότε φέρνοντας στο φως το πόρισμα-σοκ του Λ. Ρακιντζή των 57 σελίδων.
Άλλη μια επιβεβαίωση των αποκαλύψεων του πρώτου ελληνικού blog!

4 σχόλια

  1. Οι δήθεν αντιστασιακοί, αντιμνημονιακοί γυρνάνε στη ΝΔ, γιατί η καρέκλα και η κουτάλα είναι από χρυσό!
    Και εσύ, μακάκα Έλληνα, πληρώνε χαράτσια και φόρους, πάρε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, πάρε περικοπή επιδομάτων. Έτσι σου αξίζει. Να είσαι δούλος των πολιτικών τζακιών και των εθελόδουλων βολευτών που το παίζουν αντιστασιακοί για λίγους μήνες. Σε δουλεύουν και μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Δυστυχώς υπάρχει ένα 25% ζώων που ψηφίζει ακόμα ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ και θα μας τυραννάει για πολλά χρόνια. Πάρε Στουρνάρα και τις καταθέσεις και τα ακίνητα των Ελλήνων. Αντέχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο σκούζει ο Αλεξάκης και οι Στρατουλο-Παπαδημουλο-Σκουρλέτηδες γιά ...ακροδεξιά καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, τόσο πιστεύω ότι ο Δένδιας βαδίζει σε αποτελεσματικές περπατησιές.

    Γιατί η επιτυχία και η απήχηση του "Νόμος και Τάξη" στην σιωπηλή πλειοψηφία των πολιτών, τους τρελλαίνει τους ροζ συντρόφους μιάς και τους χαλάει την ηδονική γιά αυτούς ανομία και αναμπουμπούλα.

    Είναι ζοχαδιασμένος ο Αλεξάκης γι' αυτό σκούζει.
    Δεν καρπώθηκε τίποτε δημοσκοπικά άπό τα ...δυτικά ταξίδια "δήλωσης νομιμοφροσύνης".
    Και όχι τίποτε άλλο, τζάμπα τα american steaks, τζάμπα τα
    cheese-cakes, τζάμπα και η αγιοποίηση του αμερικάνικου καπιταλισμού στις εκεί ομιλίες του.

    Και έχει και τον εσωτερικό αναβρασμό στις ...συνιστώσες του γιά τις εξετάσεις του στους "καπιταλιστές τοκογλύφους",
    τι ...ακόντιο ήταν αυτό που σου πέταξε η Σακοράφα Αλεξάκη ;;;;

    Είδατε πόσο εύκολα εξηγούνται όλα γιατί ο Αλεξάκης μεταμορφώθηκε αυτές τις μέρες σε ..εσωτερικού ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI TI ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΘΙΚΙΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ .ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΩΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 6-7% !!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ :
    Η ΝΔ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 3%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΡΗΜΑΔΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση