GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Spiegel: Στάινμπρουκ, ο φιλεύσπλαχνος

Spiegel: Στάινμπρουκ, ο φιλεύσπλαχνος  «Στάινμπρουκ, ο φιλεύσπλαχνος» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Spiegel, π...

Spiegel: Στάινμπρουκ, ο φιλεύσπλαχνος

 «Στάινμπρουκ, ο φιλεύσπλαχνος» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Spiegel, που ειρωνεύεται τον επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Ο κ. Στάινμπρουκ είχε ζητήσει, απευθυνόμενος στην καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, περισσότερο χρόνο για την Ελλάδα και μεγαλύτερη αναγνώριση των κόπων που καταβάλλει η χώρα.
Το Spiegel ειρωνεύεται τον κ. Στάινμπρουκ και «την αλληλέγγυα στάση που κράτησε προς τη χώρα μας αναφορικά με τις χθεσινές του δηλώσεις στους δημοσιογράφους».
Στη συνέχεια το περιοδικό χαρακτηρίζει το ταξίδι επικεφαλής του SPD στη χώρα «επιτυχημένο αλλά με παρασκήνιο».
Το Spiegel επισημαίνει ότι μίλησε με «θερμά λόγια για την ακραία φτώχεια που μαστίζει τη χώρα, προσδοκώντας προφανώς ότι η Ελλάδα θα είναι το στίγμα του, που θα τον διαφοροποιήσει από την Άνγκελα Μέρκελ».
Με επικριτική διάθεση αναφέρει ακόμη ότι ο Στάινμπρουκ υπερασπίστηκε ακόμη και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο που «μεταξύ άλλων εμπλέκεται στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ που επικρίθηκε έντονα στην Ελλάδα».


Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΗΣΟΥΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΛΟΙΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ
    SPIEGEL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΕΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΙΜΟ .ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΡΙΑΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση