GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο tweet του Κρανιδιώτη...

Έντονες είναι οι αποδοκιμασίες πολλών χρηστών στο twitter για την απάντηση που έδωσε πριν από 16 ώρες, ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε παρατήρηση...

Έντονες είναι οι αποδοκιμασίες πολλών χρηστών στο twitter για την απάντηση που έδωσε πριν από 16 ώρες, ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε παρατήρηση συνομιλητή του για τις περικοπές στην υγεία.
"Βία είναι ο γέρος μου που πάει στον γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι ότι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει να στον φέρω!" γράφει ο "ρασκολνικοφ" για να λάβει την απάντηση του κυρίου Κρανιδιώτη: "Ευχαρίστως αλλά που να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις, πριν παγώσει, θα χωράει."

7 σχόλια

  1. Σιγά μη ντραπούν οι υπερπατριώτες του Σαμαρά. Εξοντώνουν όλες τις κοινωνικές τάξεις, παρέα με Βενιζέλο και Κουβέλη, και έγιναν πιο μνημονιακοί από το Γιωργάκη. Ντροπή και τσίπα από καρεκλοκένταυρους ; Έρχεται το τέλος τους με μαζική υπονόμευση από τη καραμανλική και μητσοτακική πτέρυγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΑΝΙΔΙΟΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ..

    Ο ΟΛΑΝΤ. Ήρθε να κάνει επένδυσης o άνθρωπος ΣΤΟ ΝΕΡΟ , αυτό θέλει ο άνθρωπος ...

    Κοιτάξετε τι μπανάνια είμαστε , υπάρχει ανταγωνισμός στο ΝΕΡΟ; σε ένα κοινωνικό αγαθό , τα ίδια επέβαλαν και στην Λατινική Αμερική , ο ένας το νερό ,ο άλλος την ενέργεια, παραβλέποντας ΠΆΝΤΑ όλοι και οι δικοί μας παπαγάλοι τον ΜΜΕ και της ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ κυβέρνησης που τόσο κόπτονται για θέσεις εργασίας ,ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΆ δικαιώματα ανάπτυξη με 500 ευρώ τον μήνα ,και αν τα βρεις. αλλά με τιμές Βρυξελλών, εεε δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ, σα να ζητάς από τον Ινδο να αγοράσει Μερτσέντες με 1 ευρώ μεροκάματο .. γίνετε; εεε δεν γίνετε !!! και ας της κατασκευάζουν αυτοί οι φουκαράδες..

    Απαντώ σε όλους αυτούς του παπαγάλους με 500 ευρώ μισθό στον ιδιωτικό τομέα η στον τουρισμό , χωρίς εργασιακά δικαιώματα, τι περιμένουνε ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΜΕ ανώδυνα για αυτούς !!!..Δυο είναι τα σενάρια όσοι αντιδρούν θα ονομάζονται τρομοκράτες ,και οι άλλοι φοροκλέπτες γιατί δεν θα χουν ΚΆΤΙ να πληρώσουν, αρά βγάζουμε της εφεδρείες να που λέγονται μετανάστες , Αυτοί οι φουκαράδες είναι εδώ γιατί στης πατρίδες τους εργάζονται με 1,5 ευρώ την ημέρα 14 με 15 ώρες ...Οι πολιτισμένοι κατακτητές εκεί δεν μιλάνε για ανθρωπινά δικαιώματα και όλες αυτές της παρλαπίπες που έχει εφεύρει το κεφαλαίο..

    Οι πολιτισμένοι, οι δίκαιοι ,οι εύσπλαχνοι απάνθρωποι αυτού το βρομώ πλανήτη... { ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΌΛΟΙ !! ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΎ ΑΠΌ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΓΑΠΗΣ } αλλά οι αυξήσει σε ρεύμα ,σε νερό, σε τρόφιμα, σε παιδεία, υγεία κ.τ.λ ΑΥΞΉΣΕΙΣ ..και τα προγράμματα κατασχέσεις να ενταθούν παντού . αλλά θα ανοίξουν δουλειές με 500 ευρώ !! ..... ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ..

    ΕΓΩ έχω πάψει να φοβάμαι στα 55 χρόνια μου αυτούς ανθρώπους , το αντίθετο θα τους έλεγα για εμένα .

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρά την λυσσασμένη αντίδραση των αριστερών της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη η απεργία και άνοιξε η ΕΡΤ…

    Σχολιάζοντας δε τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
    Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.
    Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι, ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους.

    ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ
    πληρώνεις με το αίμα σου Ελληνα
    στην σφηκοφωλιά της ΕΡΤ !!

    απόλαυσε !!! την Τσογλαναρία Σύριζα


    θεοβλακα ΜΠΟΥΤΖΟΎΚΑ μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡE MΠAΣ KAI EINAI Σ A T N I Σ T H Σ ;
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Σ Α Τ Α Ν Ι Σ Τ Ω Ν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡE MΠAΣ KAI EINAI Σ A T N I Σ T H Σ ;
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Σ Α Τ Α Ν Ι Σ Τ Ω Ν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ19 Φεβ 2013, 10:39:00 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ Φαήλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΗΛΊΘΙΟ 19 Φεβ 2013 - 9:03:00 μ.μ. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ....
    ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ
    πληρώνεις με το αίμα σου Ελληνα
    στην σφηκοφωλιά της ΕΡΤ !!

    απόλαυσε !!! την Τσογλαναρία Σύριζα


    θεοβλακα ΜΠΟΥΤΖΟΎΚΑ μαλακα
    ...................................
    O John Swinton, προσωπάρχης των New York Times με τη φήμη του «κοσμήτορα του επαγγέλματος», καλούμενος να κάνει μία πρόποση το 1953 ενώπιον της Λέσχης του Τύπου της Νέας Υόρκης, προέβη στην εξής αποκαλυπτική εξομολόγηση:

    Δεν υπήρξε στην παγκόσμια ιστορία, στην Αμερική, αυτό που λέμε ανεξάρτητος τύπος. Το ξέρετε και το ξέρω. Δεν υπήρχε ούτε ένας από σας που να τολμά να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, και αν το κάνατε γνωρίζατε προκαταβολικά ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν εκτυπωμένη.

    Πληρώνομαι έναν εβδομαδιαίο μισθό για να κρατώ την ειλικρινή μου γνώμη εκτός της εφημερίδας στην οποία γράφω. Άλλοι από εσάς πληρώνονται παρόμοιους μισθούς για παρόμοια πράγματα, και όποιος από σας θα ήταν τόσο ανόητος ώστε να γράψει την ειλικρινή του γνώμη, θα βρισκόταν στο δρόμο και θα έψαχνε για άλλη δουλειά.

    Εάν επέτρεπα την ειλικρινή μου γνώμη να εμφανιστεί σε μία έκδοση της εφημερίδας μου, πριν περάσουν 24 ώρες θα βρισκόμουν χωρίς δουλειά. Το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται εντελώς, να διαστρεβλώνει, να δυσφημεί να φέρεται δουλοπρεπώς στα πόδια του μαμμωνά και να πουλάει την πατρίδα του και το γένος του για τον επιούσιο.

    Το γνωρίζετε και το γνωρίζω, και τι είδους βλακεία είναι αυτή να κάνουμε πρόποση για ένα ανεξάρτητο τύπο.

    Είμαστε τα εργαλεία και οι δουλοπάροικοι πλουσίων ανδρών πίσω από τη σκηνή. Είμαστε οι μαριονέτες που τους τραβούν τους σπάγκους και χορεύουμε.

    Τα ταλέντα μας, οι ικανότητές μας και οι ζωές μας είναι όλα περιουσιακά στοιχεία άλλων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση