GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Γκρίλο στο Twitter

Ο επικεφαλής του Κινήματος "Πέντε Αστέρων", Μπέπε Γκρίλο προέτρεψε την κεντροαριστερή και την κεντροδεξιά συμμαχία να δώσουν ψή...

Ο επικεφαλής του Κινήματος "Πέντε Αστέρων", Μπέπε Γκρίλο προέτρεψε την κεντροαριστερή και την κεντροδεξιά συμμαχία να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση υπό το κίνημά του, «αν θέλουν να εξασφαλισθεί η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας».
«Αν το Δημοκρατικό Κόμμα και ο Λαός της Ελευθερίας νοιάζονται πραγματικά για την σταθερή διακυβέρνηση της Ιταλίας, μπορούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρώτη κυβέρνηση του Κινήματος Πέντε Αστέρων», έγραψε στο Twitter ο Ιταλός ηθοποιός και πλέον πολιτικός.
Από χθες χιλιάδες μέλη του κινήματος καλούν, μέσω Διαδικτύου, τον Γκρίλο να δεχθεί την πρόταση συνεργασίας της κεντροαριστεράς, ή να στηρίξει κάποια προγραμματικά σημεία της κεντροαριστερής συμμαχίας.
Αλλά και με τη νέα του ανάρτηση ο Γκρίλο μοιάζει να επιβεβαιώνει τις αρχικές του προθέσεις, ότι δηλαδή δεν σκοπεύει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης «σε καμιά απολύτως πολιτική δύναμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση