GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με έκανε unfollow η Βανδή επειδή της είπα ότι μοιάζει με την Τάμτα"

Αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά τα λάθη...


Αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά τα λάθη...που έχει κάνει ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης στα πλαίσια συνέντευξης που έδωσε σε μουσικό σάιτ.
«Έχω κάνει πολλά λάθη γενικώς! Το 2000 αρνήθηκα να τραγουδήσω με το Γιώργο Νταλάρα σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που ετοίμαζε, διότι τα γυρίσματα ήταν μεσημέρι κι εγώ δε μπορώ να ξυπνήσω τόσο νωρίς. Ναι, αυτή την απάντηση έδωσα στον ίδιο, στο τηλέφωνο και αναθεματίζω που δεν ήταν κάποιος εκείνη τη στιγμή δίπλα μου, να μου δώσει μια σφαλιάρα και να μου πει "τι λες ρε ηλίθιε;". Έχω αρνηθεί προτάσεις με πάρα πολλά λεφτά, τις παλιές καλές εποχές, τόσο εύκολες, που τώρα που έχω οικογένεια θα μπορούσα να έχω αυτά τα λεφτά στην άκρη».
Αυτό δήλωσε ο Χάρης Βαρθαρκούρης στο tralala. Προσθέτοντας πως «Έχω αρνηθεί να διαφημίσω μπισκότα με εκπληκτική πρόταση όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και με ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια που ΜΟΝΟ καλό θα μπορούσε να μου κάνει, επειδή δε μου άρεσαν τα συγκεκριμένα μπισκότα! Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που τις αρνήθηκα. Επίσης θυμώνω με τον εαυτό μου που άφησα να με πείσουν να πω λαϊκά κομμάτια στο δεύτερο δίσκο μου, ενώ ήδη είχα δώσει ένα άλλο στίγμα στην πρώτη μου δουλειά κι έτσι έδωσα το δικαίωμα σε κάποιους να με πουν, εμμέσως, "πουλημένο"».
Πάντως το μοναδικό πράγμα που δεν θα άλλαζε είναι, όπως δηλώνει, το χιούμορ του και το να λέει αυτό που έχει στο μυαλό του «Αυτό δεν ξέρω αν είναι ελάττωμα ή προτέρημα. Όταν, για παράδειγμα, έγραψα στο twitter, πάντα χιουμοριστικά και πάντα με την καλύτερη διάθεση "Μόλις είδα το καινούργιο εξώφυλλο της Δέσποινας Βανδή το οποίο έχει φωτογραφία την Τάμτα! Γιατί;" κι αυτό διότι όταν το πρωτοείδα, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι μου θύμισε την Τάμτα, δεν πέρασα από φίλτρο την πράξη μου και το πόσταρα. Αποτέλεσμα η Δέσποινα με έκανε unfollow και σταμάτησε να μου μιλάει. Από κει και πέρα, πλην του ενός χαμένου follower, το χιούμορ μου πιο πολύ με έχει βοηθήσει στη ζωή μου και στις σχέσεις μου, παρά έχει σταθεί εμπόδιο. Στο κάτω κάτω, όπως με τη μουσική μου, έτσι συμβαίνει και με το χιούμορ μου... δεν είναι για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση