GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και παράνομη σύλληψη μέλους (VIDEO)

Χθες το βράδυ 40 αστυνομικοί και δύο διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν παράνομα στα...


Χθες το βράδυ 40 αστυνομικοί και δύο διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν παράνομα στα... γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο και προσήγαγαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής ύστερα από ψευδή καταγγελία μέλους του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί με άνωθεν εντολές και με το πρόσχημα ότι δήθεν μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στο μέλος του ΠΑΜΕ, επειδή άκουγε τραγούδια (!) απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού την ώρα που πραγματοποιούνταν πολιτική εκδήλωση. Παρόντος του βουλευτή Β΄Αθήνας, Γιώργου Γερμενή οι αστυνομικοί παράνομα και δίχως εντολή εισαγγελέα συνέλαβαν το μέλος της Χρυσής Αυγής, το οποίο βρισκόταν συνέχεια με ντοκουμέντα και μαρτυρίες στον χώρο των γραφείων από νωρίς το απόγευμα.
Στην συνέχεια τα μέλη της Τ.Ο. Σαρωνικού πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου, ενώ ο χώρος των γραφείων παρέμεινε αποκλεισμένος από διμοιρίες των ΜΑΤ. Στο σημείο προσήλθε άμεσα και ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατέθεσε μηνύσεις κατά του Διοικητή του τμήματος και των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση για παράβαση καθήκοντος και διατάραξη συνεδρίασης πολιτικού κόμματος. Αργά το βράδυ ο αναίτια και με ανυπόστατες κατηγορίες συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο εναντίον του.
Η εν λόγω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από το κράτος, αλλά και οι τρομοκρατικές επιθέσεις από το παρακράτος ήρθε σε συνέχεια της εισβολής εισαγγελέα στα γραφεία των Νοτίων Προαστίων και την εν γένει προσπάθειας να παρεμποδιστεί ο νόμιμος πολιτικός και απροσκύνητος Αγώνα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους. Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως όλες οι μάταιες προσπάθειες θα πέσουν στο κενό!


3 σχόλια

  1. "Σήμερα επιστρέφουμε την εξουσία στον λαό"
    "Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
    Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
    "Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού" είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θεάτρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
    "Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια".
    Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτυωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟ BROOKINGS INSTITUTE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια και Χρυση Αυγη ....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεια και Χρυση Αυγη ....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση