GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγάθωνας: Η Μαριώ τραγουδάει απαίσια- Τι απαντάει η τραγουδίστρια; (VIDEO)

Την δική της απάντηση στον Αγάθωνα που...


Την δική της απάντηση στον Αγάθωνα που... είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι τραγουδάει απαίσια, έδωσε σήμερα μέσω της "Μεσημεριανής Μελέτης" η Μαριώ.
"Δεν με στεναχωρεί ότι είπε ο Αγάθωνας. Έχω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Αυτό μόνο με ενδιαφέρει, να είναι καλά η οικογένειά μου. Ο Αγάθωνας ότι και να πει δεν με αφορά, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του.Το 1992 συνεργαστήκαμε μαζί του, είχαμε άφιξη συνεργασία, δεν γίναμε ποτέ φίλοι. Δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν τον πήρα τηλέφωνο για να του μιλήσω για την επιλογή του να πάει στην Eurovision. Δεν ξέρω καν το τηλέφωνό του. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision, έχω πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού.Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι καλά με την οικογένειά του. Αν είμαι καλή τραγουδίστρια το ξέρει ο κόσμος. Το ρεμπέτικο τραγούδι το υπηρετώ τόσα χρόνια, είναι στάση ζωής".
Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια

  1. Μεταξυ μας τωρα Μαριω.Πιστευεις οτι εχεις καλη φωνη?
    Εμενα προσωπικα με αφηνεις αδιαφορο.Αλλαζω καναλι οταν σε βλεπω να γκαριζεις,συγνωμη ,τραγουδας ηθελα να πω.
    Τουλαχιστον ο Αγαθωνας ειναι μουσικος ο ανθρωπος.εσυ απλα γκαριζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί "στάση ζωής"! με την κομπολόγα και την αγριοφωνάρα σου, αλλά κυρίως με τα ΚΟΝΕ σου παριστάνεις την ρεμπέτισσα. Ουστ από δω, ατάλαντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κομπολοι και ταχα ρεμπετισσα .βρε ουστ τραγουδιστρια του κωλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αστους μαριω μου να τρεχουν σε γιουροβιζιον για να γινονται ποπουλαρ..
    μας κανουν και γελαμε....
    εισαι η τελευταια αυθεντικη ρεμπετισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση