GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα με 1-0 στο Βίλα Παρκ για τον Ολυμπιακό

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την Άστον Βίλα και γνώρισε την ήττα με 1-0, στ...

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει την Άστον Βίλα και γνώρισε την ήττα με 1-0, στο Βίλα Παρκ για τη φάση των οκτώ της διοργάνωσης Next Gen. Series.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους "ερυθρόλευκους" αφού μόλις στο 12', βρέθηκαν πίσω στο σκορ, μετά από ένα λάθος στο κέντρο της άμυνας, και δυνατό σουτ του Μπερκ.
Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός ανέκαμψε, πήρε την πρωτοβουλία στη μεσαία γραμμή, ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να γυρίσει το σκορ. 
Στο δεύτερο μέρος, οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού μπήκαν γερά στο παιχνίδι και σο 54' είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη, με το δοκάρι του Γκίνο. 
Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή της Άστον Βίλα, ο Μπερκ, απομάκρυνε τη μπάλα, πάνω στη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση