GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο σόου του ΑΝΤ1 ξεκινά

Σε λίγες ημέρες το νέο σόου του ΑΝΤ1 " Your face sounds familiar" βγαίνει στον αέρα, με τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς να...

Σε λίγες ημέρες το νέο σόου του ΑΝΤ1 " Your face sounds familiar" βγαίνει στον αέρα, με τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς να μιμούνται τους διάσημους που λατρεύουν. Το enikos.gr έχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες.
Το σόου θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 21:00 και η πρεμιέρα θα γίνει στις 7 ή στις 14 Απριλίου.
Η κριτική επιτροπή θα είναι τετραμελής και θα απαρτίζεται από τους: Αλέξανδρο Ρήγα, Μπέσυ Μάλφα και Γεράσιμο Γεννατά. Η παραγωγή αναζητά ακόμα το τέταρτο πρόσωπο, το οποίο είναι θέμα ημερών να βρεθεί, αφού δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια. Τα τρία πρώτα ονόματα θεωρούνται σχεδόν σίγουρα.
Οι παίκτες, που θα μιμούνται τους αγαπημένους τους star θα είναι οκτώ. Η Θωμαή Απέργη, η Μαντώ, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Θάνος Αλευράς είναι σχεδόν σίγουροι. Η παραγωγή αναζητά ακόμη 2 γυναίκες και 2 άντρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι δύο από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα.
Όσο για την παρουσίαση, οι φήμες λένε ότι θα αναλάβει η Μαρία Μπεκατώρου. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχει γίνει ακόμα η συζήτηση μαζί της. Είναι όμως το πρόσωπο που θέλει η παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση