GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2 παιδιά νεκρά από πυρά στρατιωτών

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν από τα πυρά Αυστραλών στρατιωτών στο νότιο Αφγανιστάν στην διάρκεια μιας μάχης με αντάρτες, ανακοίνωσε η αφγανική α...

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν από τα πυρά Αυστραλών στρατιωτών στο νότιο Αφγανιστάν στην διάρκεια μιας μάχης με αντάρτες, ανακοίνωσε η αφγανική αστυνομία σήμερα.
«Τα παιδιά φρόντιζαν βόδια στην περιοχή Τσαρτσίνο την Πέμπτη όταν τα πυροβόλησαν κατά λάθος οι Αυστραλοί στρατιώτες, που αντιδρούσαν σε επίθεση των ανταρτών Ταλιμπάν», δήλωσε ο Φαρίντ Αγέλ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην επαρχία Ουρουζγκάν.
Ο ίδιος είπε ότι εστάλη μια ομάδα στην περιοχή για να ερευνήσει το επεισόδιο.
Η διεθνής δύναμη που τελεί υπό την διοίκηση του NATO επιβεβαίωσε το επεισόδιο, λέγοντας ότι ευθύνεται για τον «αθέλητο θάνατο δύο νέων Αφγανών πολιτών κατά την διάρκεια μιας επιχείρησης» την 28η Φεβρουαρίου.
Τα δύο αγόρια σκοτώθηκαν όταν Αυστραλοί στρατιώτες που ανήκουν στις δυνάμεις της συμμαχίας πυροβόλησαν εναντίον τους νομίζοντας ότι ήταν αντάρτες, σύμφωνα με ανακοίνωση του NATO.
«Απευθύνω την προσωπική μου συγγνώμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια των αγοριών τα οποία σκοτώθηκαν», ανέφερε ο στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ, διοικητής των δυνάμεων του NATO στο Αφγανιστάν.

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, "Πολιτική Άνοιξη" επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση