GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός κουρέματος τα ποσά κάτω των 20.000 ευρώ στην Κύπρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς με φόντο ...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς με φόντο τις συνεχείς διαβουλεύσεις γύρω από το θέμα της φορολόγησης των καταθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο σχέδιο που κατήρτισε τη Κυπριακή κυβέρνηση και το οποίο βρίσκεται ήδη στη Βουλή της χώρας προβλέπει την εξαίρεση των καταθέσεων κάτω από τις 20.000 ευρώ από το κούρεμα.
Για καταθέσεις από 20.001 ευρώ έως 100.000 ευρώ το τέλος θα ανέρχεται στο 6,75%, ενώ για καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ η φορολόγηση θα ανέρχεται στο 9,9%.
Το τέλος υπολογίζεται επί των υπολοίπων των καταθέσεων στα βιβλία των πιστωτικών ιδρυμάτων στη Κυπριακή Δημοκρατία κατά το κλείσιμο των εργασιών τους την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΥΤΟ Η ΧΑΜΟΥΡA O ΣΟΙΜΠΛΕΡ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΕΕΕ .... ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΟΙ {ΜΑΓΚΕΣ}... ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ........ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΣ..

    ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕΕΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ …

    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΕΕ!!! ΜΕ ΟΦ ΣΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΕΕ!!! ΕΝΩ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!! ΧΑΜΟΥΡΕΣ.....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΑΓΟΡΕΣ-ΓΙΑ 50 ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ...ΠΑΤΡΕΛΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ; ΝΑΙ ΑΡΑ !!!ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ...ΑΡΑ !!! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝΕ ΕΡΓΑΣΙΚΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Κ.Τ.Λ====ΜΙΓΗΡΙΑ.....ΔΙΑΦΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..

    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...

    ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση