GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Θεσσαλονίκη 220 κυρίες από την Τουρκία για να γιορτάσουν την ημέρα της γυναίκας!

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξαν για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας 220 κυρίες από την Τουρκία. Όλες είναι μέλη γυναικείων οργανώσεων. Αποφά...

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξαν για να γιορτάσουν την Ημέρα της Γυναίκας 220 κυρίες από την Τουρκία. Όλες είναι μέλη γυναικείων οργανώσεων. Αποφάσισαν να περάσουν ένα όμορφο διήμερο στην πόλη με ξεναγήσεις, βόλτες και διασκέδαση.
“Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, και είναι το αποτέλεσμα εντατική προσπάθεια που καταβάλαμε τα τελευταία δύο χρόνια, προκειμένου να προσελκύσουμε τουρίστες από την Τουρκία”, αναφέρει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης, Στέφανος Χατζημανώλης.
Οι κυρίες από την Τουρκία θα διαμείνουν σε δύο μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης και το Σάββατο θα το γιορτάσουν σε ένα γκαλά που έχουν διοργανώσει με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.
“Η επίσκεψή τους σημαίνει πολλά για την τουριστική κίνηση της πόλης και αυτό δεν μεταφράζεται μόνο με βάση τα οικονομικά οφέλη. Είναι κατά μία έννοια, το επιστέγασμα μιας διαρκούς επιχείρησης επαφών και προσεγγίσεων, προκειμένου να γνωρίσουν και οι Τούρκοι τουρίστες τη Θεσσαλονίκη”, τονίζει ο κ.Χατζημανώλης και προσθέτει: “Ξεκινήσαμε από μηδενική βάση το 2010 και σήμερα ο αριθμός των Τούρκων επισκεπτών στη Θεσσαλονίκη αγγίζει τις 50.000”.
Επεσήμανε ακόμη ότι οι επαφές και οι προσπάθειες να γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι Τούρκοι τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, συνεχίζονται και χαίρουν ιδιαίτερης στήριξης του δήμου Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο

  1. Μήνυμα Τσίπρα στις γυναίκες... αλλά μόνο στις αξύριστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση