GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμα 24ωρα για τους φοιτητές

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς των δύο φοιτητών που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Λάρισας. Σύμφωνα ...

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς των δύο φοιτητών που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο τρίτος φοιτητής μεταφέρθηκε επίσης στην εντατική με οξυγόνο δεν έχει παρουσιάσει κάποια επιπλοκή.
Προβληματισμός όμως, επικρατεί για τον άλλο φοιτητή που σήμερα Παρασκευή επιχειρήθηκε από τους γιατρούς να ανακτηθούν οι αισθήσεις του, ανεπιτυχώς. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε πως υπάρχει βλάβη – χωρίς να είναι σαφές το μέγεθός της – στον εγκέφαλο από την ελλιπή οξυγόνωση.
Οι γιατροί διαμηνύουν πως τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα θα είναι και τα πλέον κρίσιμα αφού θα φανεί εάν και σε ποιο βαθμό έχουν προκληθεί προβλήματα στην εγκεφαλική λειτουργία των δύο φοιτητών.
Πηγή:onlarissa.gr

4 σχόλια


  1. Τη Χρυσή αυγή δεν τη φοβάμαι, την σιχαίνομαι. Τον Σαμαρά και το Βενιζέλο
    φοβάμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέθαναν για 5 λίτρα πετρέλαιο. Το αντιλαμβάνεσθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Ή ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ή ΜΑΘΗΤΕΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΝΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΕΝΑ ΜΑΓΚΑΛΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΨΗΣΟΥΝ ΚΡΕΑΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΛΤΖΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουρούτηηη...

    Σίμοοο...

    Φαήλεεε...

    Πτωχέεε...

    ΑΠΟ ΜΑΓΓΑΛΙ ΝΑ ΠΑΤΕ, ΒΡΩΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!

    Και να πάρετε μαζί σας και τον άεργο, μη έχοντα ούτε ένσημο, βουτηρομπεμπέ, επαυλο-κτήτη της Κηφισιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση