GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χρυσή Αυγή για την 25η Μαρτίου

«Το 1821 οι Έλληνες εντελώς μόνοι, σχεδόν άοπλοι και καταδικασμένοι από τις ξένες δυνάμεις γκρέμισαν μία αυτοκρατορία», τονίζει η Χρυσή Α...

«Το 1821 οι Έλληνες εντελώς μόνοι, σχεδόν άοπλοι και καταδικασμένοι από τις ξένες δυνάμεις γκρέμισαν μία αυτοκρατορία», τονίζει η Χρυσή Αυγή αναφορικά με την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Το 1821 οι Έλληνες εντελώς μόνοι, σχεδόν άοπλοι και καταδικασμένοι από τις ξένες δυνάμεις γκρέμισαν μία αυτοκρατορία
Τρανή απόδειξη και διδαχή για όλους εμάς - τους Έλληνες του σήμερα, που σε τίποτα δεν είμαστε ικανοί να συγκριθούμε με τους γίγαντες εκείνης της όμορφης και σκληρής εποχής - ότι "τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς θυσίες και η ελευθερία δίχως αίμα".
Η Αλαμάνα, το Μανιάκι, η Ιερά Πόλις Μεσολογγίου είναι τα πιο φωτεινά ορόσημα αντίστασης, είναι οι φάροι που δείχνουν το δρόμο και υπενθυμίζουν το ιστορικό καθήκον των Ελλήνων. Τα Δερβενάκια, η Τριπολιτσά, το Βαλτέτσι είναι τα αιώνια παραδείγματα για το πόσο σκληρά πρέπει να αντιμετωπίζονται όσοι επιβουλεύονται την ελευθερία και την ακεραιότητα της Πατρίδας μας».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση