GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση:Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 29,5%

Με μία μονάδα προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ (29.5%) έναντι της ΝΔ (28,5%), σύμφωνα με το Βαρόμετρο Μαρτίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ την Καθημε...

Με μία μονάδα προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ (29.5%) έναντι της ΝΔ (28,5%), σύμφωνα με το Βαρόμετρο Μαρτίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ την Καθημερινή.
Στην τρίτη θέση, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, παραμένει η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 10%, υφιστάμενη ωστόσο απώλεια 1,5 μονάδων σε σχέση με το Βαρόμετρο Φεβρουαρίου, οπότε βρισκόταν στο 11,5%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8%, το ΠΑΣΟΚ 7,5% , η ΔΗΜΑΡ 6% και το ΚΚΕ 5,5.

Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 44% έναντι 41% της ΝΔ.



Στη μάχη για την πρωθυπουργία, ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να θεωρείται ο καταλληλότερος πρωθυπουργός με ποσοστό της τάξης του 44%, απολαμβάνοντας προβάδισμα 17 μονάδων σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα (27%).  Το 26% των ερωτηθέντων, πάντως εκτιμά πως κανένας εκ των δύο ανδρών δεν είναι ο καταλληλότερος για την πρωθυπουργία.


1 σχόλιο

  1. Όπως έγινε γνωστό από τις Βρυξέλλες όπου πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας είναι εκείνος που εισηγήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά να συνεχιστεί η είσπραξη του λεγόμενου χαρατσίου στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και το 2013.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στουρνάρας φέρεται να εισηγήθηκε τη συνέχιση του χαρατσίου και το δεύτερο εξάμηνο του 2013, μιας και τον επόμενο μήνα φτάνει και η τελευταία δόση στα νοικοκυριά.

    Ωστόσο, φέρεται να πρότεινε να επεκταθεί σε ηπιότερη μορφή από αυτή που είναι τώρα και εν συνεχεία από τις αρχές του 2014 θα ενταχθεί στον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση