GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΣΕΕ: Η ανεργία θα φτάσει στο 29%

Το εφιαλτικό ποσοστό του 29% κατά μέσο όρο το 2013 θα αγγίξει η ανεργία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ όπως...

Το εφιαλτικό ποσοστό του 29% κατά μέσο όρο το 2013 θα αγγίξει η ανεργία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ όπως αυτές καταγράφονται στο Πρόγραμμα Δράσης της Συνομοσπονδίας που παρουσιάζεται σήμερα.
Συγκεκριμένα, εκτιμάται πως η ανεργία θα αυξηθεί κατά περίπου 5 ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας τον αριθμό των ανέργων σε 1.450.000 άτομα.
Την ίδια ώρα, οι μέσες πραγματικές ακαθάριστες αποδοχές σε σχέση με το 2009 μειώθηκαν κατά 29% ενώ οι τιμές των βασικών αγαθών αυξήθηκαν κατά 17%.
Ανεργία στο 30,1% για το 2013 «βλέπει» και το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), στις τελευταίες του προβλέψεις του για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές των βασικών μακροοικονομικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση