GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ξένιος Ζευς»:Ακόμα 39 συλλήψεις...

Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζεται και την περασμένη εβδομάδα έγιναν ακόμα 39 συλλήψεις, με τις συνολικές από τ...

Η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας συνεχίζεται και την περασμένη εβδομάδα έγιναν ακόμα 39 συλλήψεις, με τις συνολικές από την έναρξη της επιχείρησης να προσεγγίζουν τις 5.000.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, κατά το διάστημα από 22.02.2013 έως 01.03.2013, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθησαν 39 αλλοδαποί γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις για την παραμονή τους στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Ακόμα, συνελήφθησαν 12 άτομα (Έλληνες και αλλοδαποί) για κλοπές-διαρρήξεις, παραβάσεις του Νόμου περί όπλων, παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, λαθρεμπόριο, εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και λοιπά αδικήματα, ενώ κατασχέθηκαν τρία όπλα.
Κατασχέθηκαν επίσης, 17.405 είδη λαθρεμπορίου και παραεμπορίου (τσιγάρα, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπα CD – DVD’ s κ.ά).
Σημειώνεται ότι από την έναρξη της επιχείρησης έχουν συλληφθεί 4.849 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Οι δράσεις και οι αστυνομικοί έλεγχοι στο πλαίσιο της επιχείρησης συνεχίζονται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση