GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβολή θα ζητήσουν οι 4 για τις Σκουριές

Nέα αναβολή της δίκης των τεσσάρων συλληφθέντων με αφορμή τα επεισόδια στις Σκουριές θα ζητήσει η υπεράσπιση. Αύριο στις 12.00 είναι προγ...

Nέα αναβολή της δίκης των τεσσάρων συλληφθέντων με αφορμή τα επεισόδια στις Σκουριές θα ζητήσει η υπεράσπιση. Αύριο στις 12.00 είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Γιώργο Κυρίτση θα ζητήσουν αναβολή για κρείσσονες αποδείξεις αφού όπως υποστηρίζει δεν έχουν παραλάβει ακόμη τα επίσημα έγγραφα που έχουν αιτηθεί από υπηρεσίες της πολιτείας.
Εκκρεμούν, οι επίσημες επιστολές από δύο υπουργεία που αφορούν την νομιμότητα για την κατοχή των ασυρμάτων (cb) όπως και το έγγραφο του εγκληματολογικού Τμήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για το εάν το οξειδωμένο όπλο που βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των τεσσάρων μπορεί να λειτουργήσει.
Όπως επισημαίνει στο Thesstoday ο κ. Κυρίτσης, το διάστημα που πήρε αναβολή η εκδίκαση του αυτοφώρου είναι μικρό για την έκδοση τέτοιων υπηρεσιακών εγγράφων.
Πηγή: thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση