GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης:51.551 συνταξιούχοι δεν απογράφηκαν

Τα ευρήματα των καταχρηστικών συντάξεων στο σύνολο τους, αλλά και ανά φορέα κοινωνικής ασφάλισης από τις απογραφές που διεξήχθησαν και έχ...

Τα ευρήματα των καταχρηστικών συντάξεων στο σύνολο τους, αλλά και ανά φορέα κοινωνικής ασφάλισης από τις απογραφές που διεξήχθησαν και έχουν ολοκληρωθεί, παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Βρούτσης, οι συνταξιούχοι που δεν απογράφηκαν ανέρχονται στους 51.551.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην εργασία, ο Υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα κατατίθεται στη Βουλή, η διάταξη για την υπαγωγή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών από επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα προς τα ταμεία, κάτω από την «ομπρέλα» του ΙΚΑ.
Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι μια τριετία μετά, το 2017, όλες αυτές οι οφειλές να εισπράττονται από το υπουργείο Οικονομικών.
Δείτε εδώ τον πίνακα με τα αποτελέσματα των απογραφών των συνταξιούχων στα Ασφαλιστικά Ταμεία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση