GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΔΕ για θάνατο ιατροδικαστή 5 χρόνια μετά

Εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν από την αρχή οι συνθήκες θανάτου του Ιατροδικαστή Γιάννη Στειακάκη έδωσε...

Εντολή για ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν από την αρχή οι συνθήκες θανάτου του Ιατροδικαστή Γιάννη Στειακάκη έδωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Νίκος Κοκκίνης ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, στο γραφείο του κ. Κοκκίνη έφτασαν πριν από μερικές ημέρες καταγγελίες αναφορικά με την υπόθεση του γνωστού ιατροδικαστή και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του. Έτσι κρίθηκε σκόπιμη η διενέργεια ΕΔΕ προκειμένου να διερευνηθεί ξανά η υπόθεση ενώ την διαδικασία ανέλαβε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Κοντάκης.
Ο Γιάννης Στειακάκης άφησε την τελευταία του πνοή τον Δεκέμβριο του 2008 μετά από επέμβαση για την αφαίρεση νεφρού. Ο ίδιος είχε διαγνωστεί με όγκο ενώ λίγες ώρες μετά την επέμβαση η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία παρουσιάζοντας ολική ανεπάρκεια οργάνων. Νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος, δίνοντας μάχη ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θάνατο του ιατροδικαστή δεν διενεργήθηκε νεκροψία νεκροτομή καθώς λόγω  συναισθηματικής φόρτισης οι ιατροδικαστές εξέφρασαν την επιθυμία να εξαιρεθούν για ψυχολογικούς λόγους από την διαδικασία για τα ακριβή αίτια θανάτου του Γιάννη Στειακάκη.

Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση