GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέιδωσε τον άντρα της στο σπίτι και αυτός την κοπάνησε απο τον 8ο όροφο... με σεντόνια!

Να δραπετεύσει από το σπίτι του στο οποίο τον είχε κλειδώσει...

Να δραπετεύσει από το σπίτι του στο οποίο τον είχε κλειδώσει... η σύζυγός του επιχείρησε ένας 35χρονος στο Ταλίν της Εσθονίας. Ο άνδρας "φυλακίστηκε" στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας από τη γυναίκα του, η οποία δεν του επέτρεπε να πάει να δει τους φίλους του. Μην αντέχοντας στους τέσσερις τοίχους, αποφάσισε να δέσει σεντόνια από το παράθυρο για να δραπετεύσει. Μια αυτόπτης μάρτυρας, η Yekaterina Horoshko φωτογράφησε τη προσπάθεια διαφυγής του 35χρονου.
Η ίδια είπε στην εφημερίδα Postimees "Κατάφερε να φτάσει στον έβδομο όροφο ωστόσο τα σεντόνια δεν άντεξαν το βάρος του με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει σε πυκνούς θάμνους. Σηκώθηκε και ήταν σε θέση να περπατήσει." Από την πλευρά της αστυνομίας ο εκπρόσωπος της Ilmar Kahro δήλωσε: "Μας είπε ότι τον είχε κλειδώσει μέσα η σύζυγός του. Θέλοντας να συναντήσει τους φίλους του, αποφάσισε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα με ένα αυτοσχέδιο σχοινί φτιαγμένο από τα σεντόνια". Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση