GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: 90χρονη κάηκε ζωντανή

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα, 90 χρονών  στην πόλη των Μοιρών, τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κάηκε ζωντα...

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα, 90 χρονών  στην πόλη των Μοιρών, τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και κάηκε ζωντανή.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι της πόλης των Μοιρών, όπου βρισκόταν μόνη της η ηλικιωμένη γυναίκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η άτυχη 90χρονη τυλίχτηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αφού στο σπίτι δεν υπήρχε ούτε ξυλόσομπα, ουτε μαγκάλι, ουτε κάποιου άλλου είδους σόμπα που να δικαιολογεί την προσπάθεια της να την ανάψει. Τις φωνές της άκουσαν οι γείτονες, που έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά δεν πρόλαβαν.
Στο σημείο κλήθηκε και πήγε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής από την Πόμπια, καθώς επίσης κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και από το Ηράκλειο, ενώ στο σημείο πήγαν και άνδρες από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, και τα δυο της παιδιά, ο γιος της και η κόρη της.
Στην περιοχή έσπευσε ιατροδικαστής ενώ αναμένεται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας. Η πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη γυναίκα τυλίχτηκε στις φλόγες.
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση