GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εκπομπή στον Alpha-Έτσι απλά

Νέα εκπομπή στον Alpha-Έτσι απλά Μια νέα εκπομπή, με τίτλο "Έτσι απλά", ξεκινάει στον Alpha την Κυριακή 17 Μαρτίου. Τέσσερις ν...

Νέα εκπομπή στον Alpha-Έτσι απλά
Μια νέα εκπομπή, με τίτλο "Έτσι απλά", ξεκινάει στον Alpha την Κυριακή 17 Μαρτίου. Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια  εσωτερικών χώρων, και οι αρχιτεκτόνες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες, κάνοντας τις επισκευές, τις κατασκευές αλλά και τις μετατροπές διασκέδαση.
Η νέα εκπομπή "Έτσι απλά" απλουστεύει και ομορφαίνει την καθημερινότητά μας αφυπνίζοντας τη δημιουργική μας πλευρά και μετατρέποντας τις εγασίες στο σπίτι σε μια ευχάριστη δραστηριότητα.
Οι συμβουλές των τεσσάρων γυναικών εμπνέοουν, λύνουν τα χέρια και βοηθούν να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις υποχρεώσεις στο σπίτι.
Πηγή: Espresso
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση