GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO-Τορναρίτης: Δίνουμε πολύ σκληρή μάχη

Για μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση έκανε λόγο ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος συνέστησε στους πολίτες να παραμείνουν ήρ...

Για μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση έκανε λόγο ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος συνέστησε στους πολίτες να παραμείνουν ήρεμοι.
"Αυτή την ώρα διεξάγεται μια πολύ σκληρή διαπραγμάτευση. Καλούμε τους πολίτες να παραμείνουν ήρεμοι. Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, δίνει τη μάχη της Κύπρου", δήλωσε ο κ. Τορναρίτης.
Ερωτηθείς σε ποιο αντικείμενο των διαβουλεύσεων, ανέφερε ότι "συζητούνται τα πάντα, και το θέμα που αφορά στα ταμεία των εργαζομένων" και το μήνυμα, πρόσθεσε, που "στέλνουμε στους συμπολίτες μας είναι ότι ο Πρόεδρος δίνει τη μάχη της Κύπρου μας".
"Χρησιμοποιούμε όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις την επιστημοσύνη και την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση υπό αυτές τις δραματικές περιστάσεις", συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση